Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szabaduljak meg tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabaduljak meg tőle végleg?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam egy èvig egy srácba, de rettenetesen. Imádtam vele lenni, nagyon különlegesnek tartom még most is, bár szerelmes már nem vagyok belé. Egy éve szakított velem, azt mondta szeret de nem akar velem lenni, mentális problémái voltak, most összeszedte magát, csajozik.

Én viszont teljesen összezuhantam. Hónapokig ittam és sírtam, kicsit jobban lettem, meggondolatlanságból összejöttem fél éve egy sráccal, de szakítani fogok vele mert nem vagyok szerelmes.

Folyton eszembe jut az exem, hogy nem velem akar lenni, elképzelem, ahogy csajozik, eszembe jutnak vele nagyon szép emlékek. Tudom, hogy ez az egóm miatt van, valószínűleg csak a nosztalgia tetszik, mert nem jönnék vele újra soha össze. De mégis csak rá tudok gondolni. Olyan, mintha az agyam felfogná, de a szívem nem. Teljesen össze vagyok zavarodva, és nem akarok többet rá gondolni. Nagyon fárasztó ez a sok érzés, akadályoz mindenben ez a sok emlék róla és érzés vele kapcsolatban. Járok pszichológushoz de még csak rövid ideje, szóval csak mini túlélési praktikákat szeretnék tudni. Mit tegyek, amikor eszembe jut ő és az, hogy nem akar velem lenni? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Nem akarok ezzel foglalkozni, azt akarom, hogy szeressek élni, de jelenleg egyáltalán nem szeretek (ez más miatt is van, de ha eszembe jut ő a legrosszabb...)

Köszi mindenkinek! :)

2020. nov. 10. 00:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Valamelyest "hasonló" az én helyzetem is. (De én ún. "szerelmi négyszög"-be kerültem, ami MÉG NAGYOBB POKOL...)

"Nem akarok ezzel foglalkozni, azt akarom, hogy szeressek élni" - ugyanígy vagyok én is.

Nem szeretném egyiknek sem megadni azt az örömöt, hogy pityeregni lássanak! Valahogy vissza kell nyernem a lelki egyensúlyom...

1. 46/N egyedülálló (szingli maradtam ismét.)

2. 47/N férjezett, 3 gyermekkel (a "riválisom" - ezt a szót nem szeretem használni, mert versengés helyett inkább kilépek/lelépek.)

3. 37/F párkapcsolatban (eleinte nekem próbált "udvarolni"- de nem akarta megérteni, hogy AZ ÉDESANYÁM HALDOKLIK ÉPPEN!!!) Ez volt több éven át. Végül a Férjezett Asszonykát választotta...

4. 53/N ELVILEG(!) "felszentelt pap" - de hát sajnos Ő sem egy jellembajnok minden esetben. (Korábban "kémiai vonzalom" alakult ki, vibrált közöttünk a levegő.) Egy ölelési kísérletét elutasítottam - közel 10(!) évvel ezelőtt - azóta hűlt ki minden közöttünk visszavonhatatlanul...

2020. nov. 10. 06:09
 2/10 anonim ***** válasza:

El tudom azért foglalni magam olyasmikkel, amelyeket 37/F-től "kaptam ajándékba" (itt nem tárgyi értékekre gondolok, hanem ESZMEI, IDEOLÓGIAI szempontok alapján "döntöttünk volna" egymás mellett.)

Habár kaptam néhány TÁRGYI értéket is - de azt mások hagyták ott abban az intézményben - Ő pedig megőrizte számomra.

53/F pedig - az ELVILEG(!) "felszentelt pap" - pedig korábban azt a fajta Feltámadás Hitet közvetítette, amelyből még most is tudok "táplálkozni" egy kicsit.

Ui: na jó, ez tényleg kicsit humorosra sikerült! 53/N-t írtam véletlenül 53/F helyett - még túl korán volt, de ébredezem... :)

1-es válaszoló voltam.

2020. nov. 10. 06:40
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Mit akarsz egy ilyen degenerált embertől? Csajozik, nem téged választott. Ha annyira kellettél volna neki akkor téged választ. Ezek ennyi idősen még csak dugogatni akarnak jobbra balra bárkit, aki él és mozog. Te szépen beetted a meséjét, ő meg jót röhög a markába. Az ilyet ki kell irtani az életedből, mint egy gyomot. A helyedben tiltanám mindenhonnan és soha többet nem foglalkoznék vele, mert addig fog veled játszani amég hagyod. Néha majd felkeres sírás határán, hogy csalódott, de igazából te kellesz neki, aztán miután sikerült megdugnia újra játsza az elmebajost, aki nem tudja még mit akar. Dehogynem tudja, dugni, és nem csak téged.

Zárd le az ilyen selejtes emberekkel végleg a kapcsolatot minden szinten, mert csak a saját életedet teszed tönkre.

2020. nov. 10. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetbe,majdnem két évig tartott amíg túl jutottam. Próbáltam másokkal ismerkedni,de mindegyiket az exemhez hasonlitottam,ezért nem is mentem bele egy komolyabb kapcsolatba amíg nem tudtam túllépni rajta.
2020. nov. 10. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Beleragadtál a gyászfolyamatba. Azt kellene megpróbálnod továbbvinni, akár szakember segítségével.
2020. nov. 10. 08:51
 6/10 A kérdező kommentje:
3-as félreértetted, egyáltalán nem beszélgetünk. Pàr hónapja beszéltünk, írtam neki sok idő utàn, hogy van, akkor mondta, hogy próbál csajozni, és egy szóval nem említett semmit a közös kapcsolatunkról.
2020. nov. 10. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Szívből kívánom, mint Nőtársnak, hogy SIKERESEN LE TUDD ZÁRNI MAGADBAN ezt a kellemetlen tapasztalatot - ÉS VALAMILYEN DERŰRE OKOT ADÓ ELFOGLALTSÁGGAL, BIZAKODÓ(BB) ÉLETSZEMLÉLETTEL láss Neki a karácsonyi előkészületeknek!

Ui: egészen biztosan van olyan családtagod/távolabbi rokonod - esetleg régebbi ismerősöd/baráti kapcsolatod, volt osztály- vagy óvodástársad, AKI TÉNYLEGESEN IGÉNYT TARTANA A KITÜNTETŐ FIGYELMEDRE!!! Hidd el, hogy minden sokkal jobb és szebb lesz a jövőben - a COVID19 ellenére is...

2020. nov. 11. 05:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Mennyit voltatok egyutt?
2020. nov. 13. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Egy évet
2020. nov. 13. 23:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nincs értelme bánkódnod azon, hogy mit hoz a jövő.

(Talán majd éppen akkor jutnak eszedbe a helyes lépések/döntések, amikor a legkevésbé teszel erőfeszítéseket. Kulcs: várakozó álláspont.)

Azért adom jó szívvel ezt a tanácsot, mert én sem vettem észre sokáig, hogy a Gondviselés NYIT EGY KISKAPUT kritikusabb helyzetekben. Méghozzá úgy, hogy lehetőleg senkinek ne legyen kellemetlen a végkifejlet.

1-es és 2-es válaszoló voltam. Remélem, egy picit segítettem. :)

2020. nov. 14. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!