Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg az expasimtól?
4 évig voltunk együtt és 4 éven keresztül hazudgált nekem. Sose hittem az embereknek akik azt mondták nekem hogy hazudik. Most viszont a legjobb barátnőm szolt és neki természetesen hiszek. Na most ő mindig is tagadta hogy hazudik és nekem okozott lelkiismeret furdalást. Most is tagadja. Hogy szabaduljak tőle a legegyszerűbb módon?
20/L

Egyszerűen.Közlöd vele, hogy nem bízol benne többé és vége.Nincs több beszélgetés és semmilyen kapcsolattartási forma a jövőben.Te jobbra, ő meg balra.Nem kell ezt túlbonyolítani.
Egyébként hazudozott és nem "hazudgált".A hideg kiráz ettől a "szótól".Kb. a babásodás szintjén van.

Azért mart el, mert hagytad neki.Saját megtapasztalt helyzetemből tudom.Az ex férjem velem is megtette ugyanezt pusztán önzőségből és féltékenységből.Én idióta meg engedtem neki, ezzel a legjobb barátomat is elveszítve.Azóta sem tartjuk a kapcsolatot, és meg is értem az ő oldalát.
Majd idővel szerzel új ismeretségeket.Tanulj meg egyedül is boldogulni az életben.Nem szabad mindig másoktól függeni.Az egész akaraterő és elhatározás kérdése.Szedd össze magad.Ebben a kapcsolatban már nem vagy boldog, és nem is leszel.Ez a pasi ilyen jellemmel rendelkezik, és ez nem változik meg, csak ha ő is belátja a viselkedésének a következményeit.Nos, ez kevés embernél valósul meg.Erre nem érdemes alapozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!