Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg az illetőtől ha fanatikus?
21 nő vagyok. Több mint 1 éve szakìtottam az exemmel. Nehezen fogadta el, sokáig zaklatott és letiltottam ahonnan csak lehetett. Néha néha olyan 2 havonta kapok egy üzenetet ismeretlen facebookròl ahol ő ìr nekem, olyankor világosan tudatom vele hogy gyerekes és leállhatna és felfoghatná a dolgokat.
Viszont valami nekem nem stimmel, olyan mint ha valahova fel lennék regisztrálva, vagy nem tudom. Pl. Néha néha olyan ismeretlen emberek jelölnek be facebookon (valamikor 3-4 és inkább pasik). Volt egy időben olyan érzésem mintha betudott volna lépni a facebookomba mert hirtelen akivel jòban lettem és alakult is valami az egyik napròl a másikra lelépet.Lehet paranioás vagyok mert kinézném belőle ,meg ért is az ilyen gépes dolgokhoz.
Vagy pl. nyár elején ismerkedtem egy sráccal, jòl alakult a randi és 3 nap után eltünt a srác. Még ezt el is fogadtam de nyár végén ùjra belevágtam egy ismerkedésbe és hirtelen hoppá ugyan ìgy történt és ez nekem furcsa. Mert mind a két esetben jòl alakult, ők keresték a társaságomat utána meg 3 napra mind a kettő eltünt és törölt is. Nagyon elvagyok leseredve, anyukammal is megosztottam a történteket és persze rávágta hogy véletlen nem e az exem keze van benne a dologban.
Arra lennék kiváncsi hogy esetleg hogy tudhatnám meg hogy van e valami ròlam. Pl. masik facebook vagy valami társkeresős oldal?
Nem tudhatod meg egyszerűen, azt hiszem.
Ahogy feljebb írták, ki tudod zárni, hogy belépjen bármilyen fiókodba.
Csinálj új e-mail fiókot, teljesen új jelszóval, amit az exed nem tudhat. A felhasználói fiókjaidat állítsd át erre az új e-mail címre, aztán mindnek változtasd meg a jelszavát. Innentől fogva tutira nem fog tudni belépni sehova, és újra sem kell regelned, meg marad a fosbookod meg minden.
Köszönöm a válaszokat! :)
Meg annyi hogy esetleg ha ő valamit csinált az én nevemre egy masik cìmen azt hogy tudhatnám meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!