Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg a bűntudattól?
Lefeküdtem az unokatestvéremmel. A részletek nem fontosak. Mindketten felnőttek vagyunk. Ő 18/F, én 21/L. Azóta egy szánalmas parasztnak érzem magam! Szégyenlem, amit tettem. Együtt tanultunk. Én a vizsgáimra, ő az érettségire, és én kezdeményeztem.
Hogy szabaduljak meg ettől a rohadt érzéstől?
Nőként van sejtésem arról, hogy min mész most keresztül. Hát ez tényleg nem könnyű dolog, de szerintem kérdezd meg az unokatesódat, hogy ő hogyan érez. Ha megsértve, megalázva érzi magát, akkor kérj tőle bocsánatot.
(Figyelmeztetés: a fiúk ezt nem mondják ki szavakkal. A non-verbális jeleket nézd!)
Amit a 2-es ír, az nagyon jó. Én is nő vagyok, én is azt mondom, hogy unokatesóddal beszéld meg, és próbáljatok meg inkább nevetni az egészen. Bűntudatot fölösleges emiatt táplálnod magadban. Jó volt, élveztétek, tekintsetek rá kalandként/tanulságként. Családban senkinek ne mondjátok még véletlenül se!!!!
29N
mindenképpen beszélj vele kettesben.amíg még frissek az események.
beszéljétek meg,hogy ez maradjon köztetek és hogy próbáljátok meg elfelejteni. mert tényleg baromi kínos lesz így a családi összejöveteleken. ráadásul a környezeteteknek is fel fog tűnni,hogyha eddig jóban voltatok és ezután kerültiek egymást. felnőttek módjára beszéljétek meg és lépjetek túl rajta.és tényleg maradjon köztetek, elég kínos lenne a családban ha kiderülne.
amúgy ne érezd magad rosszul, ő is benne volt. te is gondolom azért kezdeményeztél mert adott jeleket korábban. szóval kettőtök sara,ne edd magad egyedül.
Én fel se tudom fogni, hogy van eszed dugni egy rokonnal? Szerintem ez undorító. Vagy én gondolom rosszul?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!