Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg a bűntudattól?
Lefeküdtem az unokatestvéremmel. A részletek nem fontosak. Mindketten felnőttek vagyunk. Ő 18/F, én 21/L. Azóta egy szánalmas parasztnak érzem magam! Szégyenlem, amit tettem. Együtt tanultunk. Én a vizsgáimra, ő az érettségire, és én kezdeményeztem.
Hogy szabaduljak meg ettől a rohadt érzéstől?
Lehetett volna több eszed is, legalább a unokatesódnak sikerüt az érettségije?
Viszont meg kell beszélnetek,hogy mégis miért történhetett ez meg. Vannak országok,ahol unokatestvérek házasodnak egymással.
Most nem azért, de a 18 éves már felnőttnek számít.
Szerintem nem leb*szás céljából lett feltéve a kérdés, hanem, hogy hogyan szabaduljon meg a rossz érzéstől, mivel házi nyúlra lőtt.
Amúgy meg bárkivel előfordulhat, hogy becsúszik a dolog. Stressz. Hormonok. Fáradtság.
Meg aztán a szexhez eleve két ember kell.
Mondjuk en a fel unokatesommal csokoloztam,de a rokonsagi dolog miatt nem vittuk tovabb a dolgot. A mai napig vonzodunk egymashoz, de evi kb egyszer talalkozunk, mindketten komoly kapcsolatban elunk, igy a dolog szoba sem kerul.
A ferjem is lefekudt huszoneveskent az unokatesojaval, csak az kiderult es evek kellettek ahhoz amig a csalad tullepett rajta (szerelem nem volt,reszegek voltak:-))) szoval sztem nyugi, felejtsd el es ne csinalj tobbet ilyet, semmi drama nem tortent:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!