Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szabaduljak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabaduljak meg egy szociopatatol?

Figyelt kérdés
ti hogy ertetek el hogy “kiszeressen” beloletek es beken hagyjon? anelkul hogy fenyegetne, alatok akarna asni... csak szepen csendben leszalljon rolatok es tovabb alljon?

#szociopata #mergezokapcsolat
2020. okt. 4. 00:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts meg vele minden kapcsolatot és jelentsd fel!
2020. okt. 4. 00:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj úgy, mint aki unalmas és kicsit buta. Ha muszáj valamit mondani, akkor mondd neki ezeket magadról!

Ne adj semmilyen jelet neki, főleg érzelmi jelet ne, szürke kő technika, így keress rá!

2020. okt. 4. 00:37
 3/22 A kérdező kommentje:
fhu ez nehez lesz. volt olyan hogy nem reagaltam arra hogy o eppen kitalalta hogy elhagy, annyit mondtam hogy jo persze. amire o annyira kiakadt.... nem reagaltam semmire kiakadtan, egy szavas valaszokat adtam majd odaig jutott az egesz hogy elkellett menekuljel itthonrol mert ugy megfenyegetett, hogy megfog olni . Folyamatosan kitalal dolgokat amik nem tortentek meg, es eleg durva dolgok azert hogy felidegesitsen es tomboljak. majd amikor kikelek magambol akkor azert hibaztat hogy, hogy lehetek ilyen idegbeteg..... allandoan azzal bant, hogy soha nem fog engem igy elfogadni senki ,csak o
2020. okt. 4. 01:11
 4/22 A kérdező kommentje:
sot volt olyan, hogy nem reagaltam a kitalalt sztorijaira de addig ment el az egesz hogy raakart irni a fonokomre es kirugatni a munkahelyemrol
2020. okt. 4. 01:13
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

3: Igen, ezt szándékosan csinálja, az érzelmeidből táplálkozik.

Ez az őrületnek egy formája, és belőled is egy ugyanolyan őrültet akar faragni, mert magányos.:)

2020. okt. 4. 03:33
 6/22 anonim ***** válasza:

"allandoan azzal bant, hogy soha nem fog engem igy elfogadni senki ,csak o"

Hát ez igaz, mert ennyire brutálisan bántalmazni más nem fog.

Ennél csak jobban fognak elfogadni.:)

2020. okt. 4. 03:34
 7/22 anonim ***** válasza:

4: Ezt én kivártam volna.

Ez egy teljesen őrült gondolat, engem érdekelne a helyedben, hogyan alakul ez a szitu...:)

2020. okt. 4. 03:35
 8/22 anonim ***** válasza:
74%
Veresd el! Nekem bevált.
2020. okt. 4. 05:46
 9/22 Noren1989 ***** válasza:
0%

Dugj màssal, àltalàban azt felfogjàk.

Màsfelől koràntsem vagyok benne biztos, h szeret téged.

2020. okt. 4. 07:05
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jelentsd fel!

Volt egy ilyen exem. Fenyegetett, hazudozott, manipulálni próbált, mindig igyekezett felidegesíteni, de ezek egyébként gyáva, jellemtelen férgek. Tehát ha tudtára adod, hogy következmények lesznek, ès be is váltod, akkor összesz*rja magàt, és elmenekül, mert a büntetéstől fél.

És amilyen impulzív idióták, bizonyítékot is simán tudsz szerezni. Az én exem sms-ben fenyegetett...

2020. okt. 4. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!