Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg egy szociopatatol?
Csinálj úgy, mint aki unalmas és kicsit buta. Ha muszáj valamit mondani, akkor mondd neki ezeket magadról!
Ne adj semmilyen jelet neki, főleg érzelmi jelet ne, szürke kő technika, így keress rá!
3: Igen, ezt szándékosan csinálja, az érzelmeidből táplálkozik.
Ez az őrületnek egy formája, és belőled is egy ugyanolyan őrültet akar faragni, mert magányos.:)
"allandoan azzal bant, hogy soha nem fog engem igy elfogadni senki ,csak o"
Hát ez igaz, mert ennyire brutálisan bántalmazni más nem fog.
Ennél csak jobban fognak elfogadni.:)
4: Ezt én kivártam volna.
Ez egy teljesen őrült gondolat, engem érdekelne a helyedben, hogyan alakul ez a szitu...:)
Dugj màssal, àltalàban azt felfogjàk.
Màsfelől koràntsem vagyok benne biztos, h szeret téged.
Szerintem jelentsd fel!
Volt egy ilyen exem. Fenyegetett, hazudozott, manipulálni próbált, mindig igyekezett felidegesíteni, de ezek egyébként gyáva, jellemtelen férgek. Tehát ha tudtára adod, hogy következmények lesznek, ès be is váltod, akkor összesz*rja magàt, és elmenekül, mert a büntetéstől fél.
És amilyen impulzív idióták, bizonyítékot is simán tudsz szerezni. Az én exem sms-ben fenyegetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!