Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szabaduljak meg ettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabaduljak meg ettől az érzéstől?

Figyelt kérdés

Hogy szabaduljak meg attól az érzéstől ami időnként előjön belőlem, hogy elkezd hiányozni egy személy, aki azt mondta hogy keressük egymást de hónapok óta nem is ír rám? Mindig én írtam először de magától még soha. Én már nem vagyok hajlandó írni mert nem.nekem.kell mindig keresni őt de megint előjött belőlem ez az érzés pedig hetekig nem zavart. Annyira megalázó és aljas ez. Miért hiányzik valaki akinek ezek szerint én nem. A face-en megnézi mindig a történeteim de sosem ír hogy mi van velem?

Hogy szüntessem meg a hiányát?

2020. ápr. 12. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, ki kell radírozni az életedből. Amíg szem előtt van, nem fog menni.
2020. ápr. 12. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Töröld ki a facés ismerőseid közül. Mást nem nagyon tudsz tenni. Kerülni kell minden kontaktot vele.
2020. ápr. 12. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
nem kell torold, csak ne foglalkozz vele
2020. ápr. 12. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:

My story feljon sorra, ha mar az ismerosoket nezi, ennek nincs jelentosege. Uj emberekkel kell tarskereson flortolni, igy lehet legkonnyebben elfelejteni.

Es szemelyesen nem talalkozni, mert a vilag nem azert allt meg, hogy paran eljek azert a vilagukat. Honapokig nincs randizas.

2020. ápr. 12. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon ismerős a helyzet. Tudatosítsd magadban, hogy te a tőled telhetőt megtetted, így te okés vagy. Te erre nem kaptál választ, így nem nálad van a probléma, hanem nála. Így ne görcsölj az egészet, dobd el magadtól az érzést, hogy bármivel is tartoznál felé, mert nem tartozol.

Nekem így sikerült: voltak lépéseim, de nemrég az utolsónál megfogadtam, hogy nem tovább, mert értelmetlen, csak magamat szívatom.

2020. ápr. 12. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt most muszáj túlélned, hogy nem keresed. Idővel elfelejted, egyértelműen nem érdekelted, hiszen akkor keresne.
2020. ápr. 12. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!