Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk. Honnan tudjam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk. Honnan tudjam, hogy mit rontottam el?

Figyelt kérdés
2 hónap után szakított velem a barátom, mondván még nem áll készen egy kapcsolatra. Ez nyilván csak kifogás, valami velem nem volt jó, de őszintén fogalmam sincs most mit ronthattam el. Szerettem (nyilván amennyire lehet ennyi idő után), tiszteltem, őszinte voltam vele. Nem hisztiztem, nem féltékenykedtem, nem követelőztem, mindenben támogattam. Az ágyban sem éreztem, hogy bármi baj lett volna. Tudom, hogy ez a 2 hónap szinte semmi, de nekem rengeteget jelentett. Rákérdeztem nála is, hogy mi az igazi oka. Azt mondta velem abszolút nincs baja, és jó velem, de magában még nem tudja mit akar... Hideg zuhanyként ért ez az egész és tényleg nem értem mi változott meg benne.
2020. okt. 31. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nem te voltál neki az igazi. Jobb is így, mintha hitegetne.
2020. okt. 31. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem rontottál el semmit. Miért lenne ez kifogás? Nem akar elköteleződni, nem érzi azt, hogy veled képzeli a jövőjét. Nem változott meg benne semmi, csak eddig nem mondta el a kétségeit.
2020. okt. 31. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Elárulok egy titkot!

Egyáltalán nem biztos, hogy te rontottál el bármit.

A srác megmondta, hogy nem állt készen a kapcsolatra, te meg "körülöttem forog az egész világ" felkiáltással nem tudod elfogadni, hogy ez nem rólad szól.

Ha elrontottál valamit, az mindösszesen annyi, hogy legközelebb azután menj bele egy kapcsolatba, hogy meggyőződtél, túl van az exen, és készen áll.

2020. okt. 31. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, a nem állok készen kapcsolatra, az = veled nem állok készen kapcsolatra. Valami nem smakkol, nincs meg a plusz. Akiért oda meg vissza van az ember, azzal nem szakít.

Nem feltétlen te rontottál el valamit, egyszerűen csak nem tudott beléd szeretni, és nem akarja rabolni egyikőtök idejét sem. Valószínűleg azért nem tudja ő sem megindokolni.

2020. okt. 31. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!