Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem a tudtom nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem a tudtom nélkül próbálta eladni az ideiglenesen lakásában hagyott dolgaim, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szakítottunk év elején, mondtam neki, hogy elutazom pár napra, utána jövök apukámmal és öcsémmel a cuccaimért, mivel annyi dolgom van nála, hogy egyedül nem bírom elvinni. Biztos volt benne, hogy új pasival megyek Olaszországba, ezért gondolta, hogy ott árt nekem, ahol tud. Részletkérdés, hogy előre lefoglalt út, egy barátnőmmel mentem, ahova akkor is mentem volna, ha még együtt vagyunk. Nyaralás alatt barátnőm küldött egy üzenetet, amiben csatolt-e képet, hogy az nem az én kabátom. Keresett magának a Vinteden ruhákat és ott látta meg teljesen véletlenül, nem volt nehéz ráismerni, mert egyedi darab, nekem készítette egy varrónő. Megkértem, hogy írjon rá az eladóra, hogy érdekelné a kabát, de személyesen felpróbálná, ha lehet, írjon egy címet. Nem meglepetés, hogy a lakása címét adta meg. Iszonyatosan felmérgelt, felhívtam, hogy mégis mi a francot képzel magáról, azonnal vegye le a hirdetést. Egyébként több ruhámat is felrakta, de ez a kabát volt egyedi darab, a legárulkodóbb nyom.
ma 13:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem tudom, mondjuk nyaralás előtt elvinném a cuccaimat a pasitól, akivel nem is vagyok együtt?? Nem tudom miért gondolod, hogy ő egy ingyenes tároló.

Szerintem ne tegyél semmit, hanem vidd el máskor időben a cuccaidat.

ma 13:42
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Mit tennék?

Mihamarabb elvinném onnan az összes cuccomat.

Neked ehhez kérdést kellett ide kiírnod, magadtól nem jöttél volna rá?

ma 13:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Két hete volt az év eleje. Ilyenkor normál esetben két ember megbeszéli, hogy oké, eddig a napig vidd el a cuccaid. Én mondjuk biztos, hogy ezt nyaralás előtt intéztem volna, mert fontos. Nekem is volt olyan exem, aki húzta-halasztotta, kifogásokat keresett. Akkor vett komolyan, amikor megmondtam, hogy akkor hétfőn viszi a cuccait, vagy szemetesben végzik.
ma 13:47
 4/16 A kérdező kommentje:

1. Megbeszéltem vele, hogy konkrétan melyik nap visszük el, nem csak úgy otthagytam nála. Nyilván azért nem azonnal, mert nem ért rá apukám és öcsém.

2. Nyilván el fogom vinni, nem erre vonatkozott a kérdésem, hanem a pasival mit csináljak ilyen gerinctelen húzás után.

ma 13:49
 5/16 A kérdező kommentje:
3. Nem amiatt nem vittem el még, mert akarok tőle bármit, vagy bízok a folytatásban, főleg hogy én szakítottam vele.
ma 13:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Haha! 😂 Zseniális sztori!

Amúgy meg sokat nem tudsz. Max végignézed a cuccaidat, hogy mi van még meg, de sürgősen vidd el a maradékot.

ma 13:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Kívánok neked is ilyen zseniális exet, aki annyira haszonleső, hogy a ruháidból próbál extra bevételre szert tenni.
ma 13:52
 8/16 anonim ***** válasza:

" hanem a pasival mit csináljak"

Ha elvitted tőle a cuccaidat, akkor felejtsd el örökre.

De ugyanezt kéne tenned akkor is, ha nem tett volna ilyet. :-)))

ma 13:53
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

"Kívánok neked is ilyen zseniális exet, aki annyira haszonleső, hogy a ruháidból próbál extra bevételre szert tenni."

Semmi humorod...

ma 13:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Van humorom, de ilyen helyzetben te sem venned jó néven a humorizálást, hidd el.
ma 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!