Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a legnagyobb igazság a szerelemben/szakítában?
Figyelt kérdés
Aki valóban szeretett (de elhagyott), az idővel visszajön magától.
Itt persze csak kisebb dolgok miatti, ellaposodás, problémák miatti szakítás, nem megcsalás és hasonlók.
2020. okt. 8. 11:49
1/18 anonim válasza:
Nem, ez elég nagy hülyeség. Önmagában a szerelem kevés egy jó párkapcsolathoz, néha el kell engedni, akkor is, ha fáj.
2/18 anonim válasza:
Nem. Akkor jön vissza, ha sikertelen a társkeresésben és jobb a langyos kaki neki, mint az egyedüllét.
3/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem a párkalcsolat milyensége a lényeg, hanem maga a személy. Ha olyan emberrel lehet együtt, aki szeretnivaló, tisztelem és becsülöm, el tudom vele képzelni a jövőmet azt többet számít mint hogy milyen hiper forró tüzes a kapcsolat. Mert az idővel úgyis megváltozik, és akkor vége... sajnos rossz irányba tartunk, csak a pillanatnyi jóság számít már sok kapcsolatban, a személy nem. Én az exemet szeretem, ha valakivel jobb is lenne is őt választanám, mert őt szeretem, magát az embert mégha el is hagyott egyszer csak :(
2020. okt. 8. 12:11
4/18 anonim válasza:
Idővel kidepized magad, és tovább lépsz.
5/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy ebből mit szeretnél kihozni, a kapcsolatokban nem csak te vagy, hanem a másik is, hiába szereted, ha ő téged már nem. Nem érdemes arra várnod, hogy vissza jöjjön, hozott egy döntést, hiába mondod, hogy csak kisebb dolgok miatt, neki pont elég volt hozzá. Lépj tovább, ha jót akarsz magadnak!
6/18 anonim válasza:
Az ellaposodás nem kisebb probléma, elég nagy, abból következik elég sok más is.
7/18 anonim válasza:
Hát nem, illetve nem feltétlenül...
8/18 anonim válasza:
Azok akik erre várnak ebben reménykednek hónapokig vagy évekig, azok lusták és nem akarnak változtatni, nincs kedvük újba belekezdeni mert ahhoz megint tenni kellene valamit...
9/18 A kérdező kommentje:
De én nagyon szeretnék változtatni magamon is, hogy működhessen a dolog. És ez nem biztos hogy egszerűbb mint egy újba belekezdeni, amire lett is volt lehetőség nem olyan rég. Egyszerűen nem tudom mással elképzelni magamat.
2020. okt. 8. 16:51
10/18 anonim válasza:
decuki vagy :)
Lesz ez még máshogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!