Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi az igazság?
Figyelt kérdés
Exemmel 8honapja szakitottunk. Azalatt ment a kavargatas. Legutóbb érezte,hogy én többet szeretnek, és neki is megfordult a fejeben. Aztán közölte,bizonytalan és újra csajozott. Nem rég osszefutottunk ugyanezt mondta. Majd rá egy napra hogy ez nem fog változni. Akkor minek keresett folyton?2019. márc. 17. 17:46
1/8 anonim válasza:
Mert kéznél vagy, míg nincs más.
2/8 anonim válasza:
Egyszerű: ha nem volt más kéznél és kanos volt, akkor jó volt téged elővenni. Ennyi, nincs itt semmi bizonytalanság, csak kihasznál(t) szépen.
3/8 A kérdező kommentje:
De ezzel,hogy ezt mondja bizonytalan,azért nem akar újra kezdeni,azt hiteti el velem,hogy van esély. Ez ment fel évig. Most kiszedtem belőle,hogy sose fog ez változni. Akkor miért nem mondta ezt?miert nekem kellett harapofogoval kihuzni belőle?persze ő sértődött meg ezen. Hogy én ki kenyszeritettem belőle.
2019. márc. 17. 18:02
4/8 anonim válasza:
Szerintem egész egyszerűen engedd el. Ne akard tudni a miérteket, ha fontos lenne, hogy megtartson, akkor küzdene. De nem teszi, helyette megy az értelmetlen ok keresés, fejtegetés...
Jobbat érdemelsz, zárd le, ne keresd, ha felkeres, mondd azt neki, hogy nem érsz rá, elfoglalt vagy. Ne engedd hogy leakasszon a karfáról, mint egy kabátot. Neked is van szabad akaratok, igényeid, lehetőségeid élvezni az életet és tapasztalni, új embereket megismerni. Tedd ezt! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Mindig úgy kezdi,hogy a semmiből rám irkal. Kérdezhet hogy vagyok mi újság. Aztán egy hét múlva esetleg elhiv. Bar nem mindig. És most legutóbb nem tudom minek hívott,hisz ki se akart használni.
2019. márc. 17. 19:03
6/8 anonim válasza:
Így az életben nem fogod tudni lezárni. Az ilyen ide- oda kavaró pasit tiltani kell (azért ír csak néha, mert közben mással is ismerkedik), fölöslegese rágódni ezen, mert semmi értelme ennek a kavarásnak, ha nem működött köztetek a dolog, akkor kár erőltetni ezek után.
7/8 anonim válasza:
Komolyan azt vártad, hogy őszintén azt mondja neked, hogy csak azért ír rád, mert nincs más, akit megdugna?
8/8 A kérdező kommentje:
De neki mindig vannak csajai akiket fűt. Ennyit igazán megérdemeltem volna. A bizonytalan nem egyenlő azzal hogy nem akar komoly kapcsolatot. Nem ertrm irkalni is minek ír,ha nem akar semmit,se talalkozni se semmi. Csak úgy a semmiből előjön és leírja mivan vele stb. Aztán abba is marad a beszelgetes. Mindig. Ennek mi értelme?
2019. márc. 17. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!