Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazsag, neki vagy nekem volt igazam es helyrehozható még?
Par hónapja megismertem egy pasit aki elsö naptól komolyan vett , elsö pasi volt az eletemben , aki egyböl megmondta hogy nem lacafacázik , hanem kapcsolatot akar , hazassagot es nyilt kaftyakkal jatszott , úgy tunt legalabbis
Nekem es a környezetemnek is úgy tunt hogy nagyon leköti az idömet órákon át hivogatott naponta , elhanyagoltam haztartast , csaladommal nem beszeltem hónapokig , de engem ez annyira nem zavart
Nagyon imponalt a hozzaallasa a kapcsolathoz , hogy komoly kapcsolatot akar es nem jatszmazik , viszont szamomra túl gyors tempóban haladtunk
Idönkent meg is mondtam neki , eleg keményen, hogy a kamasz lányom beavatásához még nem erkezett el az idö . Folyton ezt kerdezte hogy a lanyom mikor fogja megismerni es elfogadni a helyzetet
En nem ereztem elerkezettnek az idöt , ahogy most sem erzem azt , hiszen ket hónapja voltunk kapcsolatban
Folyton az volt az erzesem , hogy ram akar költözni , hogy közös költsegek , szamlafelezés legyen , stb
Megmondtam neki , hogy szivesen tartom vele a kapcsolatot es talalkozgatok , es majd a jövö megmutatja hogy mi lesz .
De ö nem akar folyton talalkozgatni , neki ertsem meg hogy az összeköltözes kell
Ezalatt a par hónap alatt teljesen kiismert megtudott rólam mindent , vette a faradtsagot , meghallgatott es en is öt
De mondtam hogy nekem idö kell es habar nyitott vagyok a hazassagra de nem igerek semmit mert amikor ezt a lepest meg egyszer meghozom biztos akarok lenni , stb
Anyam szerint a pasi ram akart volna telepedni , hogy megkönnyitse a sajat eletet , mert cukorbeteg is es huszonnegy evvel idösebb is de en tartani akartam vele a kapcsolatot , szerettem hogy meghallgat es biztat stb de megmondta hogy neki ez nem elég
Az elsö szex utan ami kb 1 hónapja volt ritkabban hivott es kevesebbet jött erre azt mondtam , hogy biztos mas növel is ismerkedik , erre megsertödött
Pedig lattam hogy új nöt is felvett a facebookra , akiröl meselt par napja hogy a tinderen ismerte meg es milyen rút , ami nem volt igaz
En ebben az idöszakban többször összevesztem vele mert úgy ereztem hogy sokat kér , de nyújtani nem sokat tud es meg is mondta hogy a szereteten kivul mast nem is akar adni nekem soha , tehat igy utalva esetleges ajandekokra , gondolom
Mindent összevetve, mivel kiismertuk egymast , szerettem volna megtartani egy kapcsolatot , ha nem mas baratit , ha nem is jön össze semmi , de tegnap megmondta hogy nem lehetseges , es elege van belölem , ez hogy növel gyanusitottam stb betette az ajtót es nem lepjek tovabb meg fogjam fel hogy nincs tovabb , barati kapcsolat sem , es majd a jövöben eldönti ha akar velem csettelni meg es vege köztunk
En voltam eddig mindig aki szakitott es ha neha pasi fordult el , sose kérleltem es sose kerdeztem hogy miert stb nagyon buszke voltam
Most letspostam az egóm es bocsanatot kertem mondtam hogy ezek utan ha vege is , beszelhetnénk néha legalabb , tartsunk egy barati kapcsolatot ahol a köszönesnek helye van .
Mondta hogy fogjam fel , hogy nem lehet mert nagyon megsertettem a folyamatos veszekedesekkel es gyanúsitgatassal most utoljara betelt a pohar
En tartottam vele a kapcsolatot , neha mikor kimerultem kiosztottam kicsit de a dolgok haladtam elöre . Ö is tudta hogy ha kimerulök hisztisebb leszek mert orvosi papirom van arról hogy kiégett vagyok .
Na de nem akar beszelni se velem mar
En szerettem , csak idöre lett volna szuksegem , ennyi es mindenben benne lettem volna
A betegsem miatt kicsit hebrencs vagyok sajnos de ö igy fogadott el
Most nem épp terhes vagy valaki mástól?
Egyébként kicsit nyugodj meg és várj.
Lehet más nő miatt akar most hirtelen megszűntetni veled minden kapcsolatot. Ne rohanj utána.
Szerintem is ..fura ah első szex utáni viselkedése. Vagyis nem. Biztos akkor jött rá, hogy nem akar annyira,és lehet másik no is s képben.
Annak aki így eltűnik, leráz, tuti nemnkonyorognek, nem várnék rá. Inkább lépnék, és a velem egykorú, velem azonosabb tempójú pár óra várnék.
Egyikőtöknek sincs igaza.
Nem illetek össze, két hónap alatt csak hadakoztatok. Te közben ismerkedsz és szexelsz mással is, ez a kérdéseidből egyértelmű.
Ezek szerint ő se veled tervez hosszú távon.
Nincs mit helyrehozni, mert ez az egész sose működött.
Papírod van róla, hogy kiégtél? Ki állította ki? A nőgyógyász?!
A körzeti orvos adta a papirt
Nem szexeltem massal amig egyutt voltunk
Nem tudom miböl veszed
#6:
Tegnap írtad ki, hogy terhesnek érzed magad.
Nem rég meg itt keseregtél, hogy a 38 éves lovagod első randin megmondta, hogy második randin dugni fogtok, mert potyára nem utazgat. Ezek szerint volt második randi. ;)
Már fel lehet ismerni a stílusod.
Utolsó, megtisztelö , hogy ennyire követed az életem, de fenntartom a jogot , hogy tudjam kivel fekudtem le es kivel nem
Ezt te nem tudod jobban mint en
Ezek szerint ő az apa? És pedzegette, hogy ha esetleg terhes vagy, akkor nem tőle. És egyből szakított is.
Te meg hirtelen mégis szeretnél férjhez menni.
Ne haragudj, de ez így is szánalmas.
Tesztet csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!