Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazsag, neki vagy nekem volt igazam es helyrehozható még?
Par hónapja megismertem egy pasit aki elsö naptól komolyan vett , elsö pasi volt az eletemben , aki egyböl megmondta hogy nem lacafacázik , hanem kapcsolatot akar , hazassagot es nyilt kaftyakkal jatszott , úgy tunt legalabbis
Nekem es a környezetemnek is úgy tunt hogy nagyon leköti az idömet órákon át hivogatott naponta , elhanyagoltam haztartast , csaladommal nem beszeltem hónapokig , de engem ez annyira nem zavart
Nagyon imponalt a hozzaallasa a kapcsolathoz , hogy komoly kapcsolatot akar es nem jatszmazik , viszont szamomra túl gyors tempóban haladtunk
Idönkent meg is mondtam neki , eleg keményen, hogy a kamasz lányom beavatásához még nem erkezett el az idö . Folyton ezt kerdezte hogy a lanyom mikor fogja megismerni es elfogadni a helyzetet
En nem ereztem elerkezettnek az idöt , ahogy most sem erzem azt , hiszen ket hónapja voltunk kapcsolatban
Folyton az volt az erzesem , hogy ram akar költözni , hogy közös költsegek , szamlafelezés legyen , stb
Megmondtam neki , hogy szivesen tartom vele a kapcsolatot es talalkozgatok , es majd a jövö megmutatja hogy mi lesz .
De ö nem akar folyton talalkozgatni , neki ertsem meg hogy az összeköltözes kell
Ezalatt a par hónap alatt teljesen kiismert megtudott rólam mindent , vette a faradtsagot , meghallgatott es en is öt
De mondtam hogy nekem idö kell es habar nyitott vagyok a hazassagra de nem igerek semmit mert amikor ezt a lepest meg egyszer meghozom biztos akarok lenni , stb
Anyam szerint a pasi ram akart volna telepedni , hogy megkönnyitse a sajat eletet , mert cukorbeteg is es huszonnegy evvel idösebb is de en tartani akartam vele a kapcsolatot , szerettem hogy meghallgat es biztat stb de megmondta hogy neki ez nem elég
Az elsö szex utan ami kb 1 hónapja volt ritkabban hivott es kevesebbet jött erre azt mondtam , hogy biztos mas növel is ismerkedik , erre megsertödött
Pedig lattam hogy új nöt is felvett a facebookra , akiröl meselt par napja hogy a tinderen ismerte meg es milyen rút , ami nem volt igaz
En ebben az idöszakban többször összevesztem vele mert úgy ereztem hogy sokat kér , de nyújtani nem sokat tud es meg is mondta hogy a szereteten kivul mast nem is akar adni nekem soha , tehat igy utalva esetleges ajandekokra , gondolom
Mindent összevetve, mivel kiismertuk egymast , szerettem volna megtartani egy kapcsolatot , ha nem mas baratit , ha nem is jön össze semmi , de tegnap megmondta hogy nem lehetseges , es elege van belölem , ez hogy növel gyanusitottam stb betette az ajtót es nem lepjek tovabb meg fogjam fel hogy nincs tovabb , barati kapcsolat sem , es majd a jövöben eldönti ha akar velem csettelni meg es vege köztunk
En voltam eddig mindig aki szakitott es ha neha pasi fordult el , sose kérleltem es sose kerdeztem hogy miert stb nagyon buszke voltam
Most letspostam az egóm es bocsanatot kertem mondtam hogy ezek utan ha vege is , beszelhetnénk néha legalabb , tartsunk egy barati kapcsolatot ahol a köszönesnek helye van .
Mondta hogy fogjam fel , hogy nem lehet mert nagyon megsertettem a folyamatos veszekedesekkel es gyanúsitgatassal most utoljara betelt a pohar
En tartottam vele a kapcsolatot , neha mikor kimerultem kiosztottam kicsit de a dolgok haladtam elöre . Ö is tudta hogy ha kimerulök hisztisebb leszek mert orvosi papirom van arról hogy kiégett vagyok .
Na de nem akar beszelni se velem mar
En szerettem , csak idöre lett volna szuksegem , ennyi es mindenben benne lettem volna
A betegsem miatt kicsit hebrencs vagyok sajnos de ö igy fogadott el
Nem csinaltam tesztet , de ha terhes vagyok akkor kizarólag a volt baratom lehet az apa
A fiatal pasival nem fekudtem le , csak egy talalka volt
Most irkal megint a fiatal hogy talalkozzunk hogy hozzuk össze az elsö szexet de most semmi kedvem , el vagyok szomorodva , ennyike
De kösz hogy igy tisztaban vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!