Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer, később szerintetek még helyrehozható lesz ez?
Figyelt kérdés
Nagyon sok mindent elrontottunk, a végére elhidegült tőlem, pedig ő volt az, aki bántott. Azt mondta, már csak barátságot érez, de mikor eljöttem tőle, azzal jött, hogy hát annyira nem tűnik ez mégsem jó ötletnek (hogy vége). Ez 4 nappal ezelőtt volt. Nem tudom, meg fog-e keresni még, de azt igen, hogy nem akar együtt lenni velem, és annyi szart összehozott eddig, hogy én sem vele. Annyi a különbség, hogy nekem most szükségem lenne legalább 1 évre, hogy csak magammal törődhessek. Viszont tudom, hogy kell nekem ő. Mi a véleményetek arról, hogy bele lehet-e újra szeretni valakibe? Eltelik x hónap, akár évek, és újra találkoznak a felek teljesen más körülményekkel, mikor jobb a hely és az idő is? Lehetséges az újrahódítás az alapoktól?2014. szept. 28. 11:31
1/5 anonim válasza:
Ha KELL neked Ő, ne engedd el! Én is majdnem megtettem, de rájöttem, mekkora ballépés lett volna! Inkább próbáljátok átbeszélni, esetleg pár hét szünetet tartani. Én nem hiszek a későbbi újrahódításban. :-((hány évesek vagytok?)
2/5 A kérdező kommentje:
Megfogadtam, hogy ne beszélem már rá semmire. 4 hónapon át, valahányszor kifakadt, nem kellett túl sokat magyarázkodnom, és velem maradt, láttam rajta, hogy kellek neki. De már nem bírom. Úgy lesz, ahogy ő akarja. Most 22 éves, én 21 vagyok. Bár mindketten sulizunk, én végzek hamarabb, ez a diplomás évem. Nagyon sok a tennivalóm, de iszonyúan szeretem. Érzem, hogy nála nagyon leülepedtek az érzelmek, és nem akarnám elengedni, de ha menni akar, nem akarom marasztalni se már. Lehet, hogy időre van szükségünk.... Majd kiderül. Csak azt tudom, hogy jövő ilyenkor be akarok lépni újra az életébe.
2014. szept. 28. 20:20
3/5 A kérdező kommentje:
Veled mi történ? Elmesélnéd?
2014. szept. 28. 20:21
4/5 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, ő a megalkuvóbb kettőtök között. Nem jó ez, tudnotok kellene pontosan, mit akartok. Nem lehet, hogy a karrier (suli) építését tartod inkább szem előtt? Az én esetem nagyon furcsa, én 2,5 éve vagyok a párommal, sok veszekedésen vagyunk már túl. Voltak olyan hullámvölgyek, hogy elegem volt belőle, gondolkodtam sokat a szétváláson. De végül kitartottam mellette s Ő is mellettem, bár ő is szakítani akart párszor. Jól tettem, hogy nem küldtem el, egyre jobban szeretem... Nem akarom elveszíteni.
5/5 anonim válasza:
Harcolj érte! Én is voltam ilyen helyzetben,de én nem tettem és hidd el birzalmasan bánom. Hiába van most egy jól működő kapcsolatom,tudom,hogy az exem volt az igazi,de én nem harcoltam érte. Ha szereted tarts ki mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!