Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság? Mit gondolt igazabol?
Figyelt kérdés
Mindig úgy éreztem, hogy nagyon szeretem az exszem, szakitasnal leírta, hogy ez tényleg így volt,de mindig is érezte, hogy nem én vagyok az igazi, ezért sem kérte meg a kezem. Miattam lett vége, kozbe jött egy másik de ő szakitott...ezeket csak azért írta mert dühös volt vagy valoban így gondolja az lenne a kérdésem. Azt is mondta többször gondolt rá, hogy befejezi. Akkor miért nem tette meg?tobb mint öt évig voltunk együtt. Tudom gaz, hogy más valaki is kozbe jött, de az nem,ha ő meg már ezeket gondolta a hatam mogott? Ami nem tudom igaz e vagy csak duhbol mondja.2019. ápr. 23. 08:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem szeret csak kell valaki akit reszelhet . Ha talál mást akivel jobban működik a kémia ott fog hagyni.
2/3 A kérdező kommentje:
Már szakitott velem, mikor nekem kozbe jött más. Félre értedted amit írtam. Csak ki volt akadva. Közben ilyeneket mondott nekem, hogy érezte nem én vagyok az igazi, és hosszú idő után nem kerte meg a kezem, és nem szakitott csak akkor mikor nekem kozbe jött más.
2019. ápr. 23. 09:03
3/3 anonim válasza:
Most döntsd már el hogy volt... Egyszer azt írod akkor szakított, mikor neked már volt más, aztán meg azt, hogy csak a szakítás után lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!