Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon mi az igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi az igazság?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan azt mondják rá, hogy sose fogom teljes bizonyossággal megtudni, de rettenetesen nehéz és nem tudom hogyan tegyem túl magam a helyzeten.

A volt párom szakított velem, viszont minél többet gondolkodom, annál inkább össze vagyok zavarodva.

Igazából a fő indokok között szerepelt, hogy más lányokkal akar lenni(24 éves és most újrakezdte az egyetemet, én dolgoztam mellette teljes állásban) .A barátaim és közeli ismerőseim mind egy véleményen vannak, hogy nem fog megváltozni és rengetegszer próbáltak figyelmeztetni, hogy szakítsak én, mert csak saját maga érdekli és nem szeret engem.

Azt elismerem, hogy mielőtt mi összejöttünk, láttam tőle ezt a viselkedést, valamint a kapcsolatunk alatt voltak kilengései: tinderezett, sok lánnyal számomra zavaró módon chatelt és telefonált, egyszer sikerült megcsalnia is.Viszont mindig engem választott utána, azt mondta szeret. Voltak visszatekintve jó és rossz periódusok, de összességében úgy éreztem jól megvoltunk. Viszont aki nem én vagyok, mind azt mondják nem érdemelt meg engem és csak egy nárcisztikus nőcsábász. Én viszont nem érzem magam ennyire jónak, hogy én legyek a nem megérdemelt fél, nekem is vannak hibáim. Pont ellenkezőleg, én érzem magam nagy vesztesnek.

Viszont valamiért azt is érzem, hogy esetleg már meg is változott és az egyik 18-19 éves lánnyal akivel sokat beszélt mielőtt szakítottunk, már együtt is van és olyan komoly kapcsolata van, amit nekem mindig ígért. Mindenki naívnak mond engem, hogy ilyeneket gondolok, de folyamatosan azt érzem, hogy nagyon elrontottam valamit.

Nem akarok ezen ennyit gondolkodni, tudom hogy semmi közöm hozzá már. De rettenetesen bánt és magamat okolom. Mikor elment, az én rossz tulajdonságaimat sorolta csak és mit nem tettem meg, ezért is érzem így.

Tudom, hogy nem ismertek, de lehetek ennyire rossz ember?

2020. júl. 8. 13:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Én is 24 vagyok, ha ez számít esetleg.
2020. júl. 8. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Picit szedd már össze magad, elérte amit akart, hogy rád fogta az egész szakítást. Te meg becsulhetned tobbre magad, hogy nem nézed el hogy melletted fent van tarskereso oldalakon, flortol mindenkivel, megcsal. Akivel ezt meglehet tenni megis fogjak. Ne haragudj de nem tudlak sajnálni, tanulj belole es lepj tovabb. De itt tényleg te voltal borzasztóan naiv es ezt be kell latnod hogy a jovoben ne forduljon mégegyszer elo.
2020. júl. 8. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Legyen már egy kicsit több önbecsülésed. Megcsalt, másokkal chatelt, de te még mellette maradtál ezek után is? Sosem vett téged komolyan, csak egy biztos pont voltál neki.

Sokkal jobbat érdemelsz ennél, meglátod majd milyen, ha tényleg szeret valaki. Ilyen meg sem fog fordulni a fejében. Kitartás, sok sikert! Rajta meg tedd túl magad, hidd el, jobb is, hogy megszabadultál tőle.

2020. júl. 8. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Az igazság az, hogy te ott rontottad el, hogy elnézted neki, hogy más nőkkel ismerkedik/megcsal. Persze, hogy rád hárítja a dolgokat, ez a legegyszerűbb. Tudom, hogy most rossz, de próbáld meg összeszedni és túltenni magad ezen a srácon.
2020. júl. 8. 14:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Igazából csak annyit tennék hozzá, hogy azért bocsátottam meg, mert azt mondta szeret és nem akar elveszíteni.

De nem gondoltam volna, hogy olyan mondatot hallok utána szakítóindokként tőle, hogy úgy akar lefeküdni másokkal, hogy az csak hagyja magát és..na, értitek. Csak valamiért ott motoszkál a fejemben a gondolat, hogy szerelmes másba.

2020. júl. 8. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

4-es vagyok.

Ha szeretett volna, akkor nem csalt volna meg. Legközelebb ne a szavaknak higgyél, hanem a tetteknek. Engem is csaltak már meg, azonnal kidobtam, persze utána én voltam minden rossz..

2020. júl. 8. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
#5, igen, saját magába. Jó voltál neki, amikor éppen kidobta az aktuális szerető. Ne gondold túl a dolgot, keress mást.
2020. júl. 8. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Borzasztóan hasonlítasz a legjobb barátnőmre, ő is ugyanilyen lelkironcs, nem látja a fától az erdőt, ha a pasikról van szó. Neked is csak azt tudom mondani, mint neki, amikor kifogytam minden segíteni tudásomból: pszichológus, sürgősen, mert nagyon nem vagy rendben, és újra és újra ugyanebbe a hibába fogsz beleesni.
2020. júl. 8. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
59%

Egyetértek az előzőekkel, kivéve abban, hogy naív voltál. A leírtak alapján tényleg lehetett nárcisztikus a barátod, és ők rettentő jók abban, hogy elhitessék, hogy veled van/volt a baj. Leépítik az önbizalmad annyira, hogy utána még az ő ‘kilengéseiért’ is te érezd magad hibásnak.

A helyedben én már a barátok véleményét is intő jelnek vettem volna, egy külső szemlélő sokkal jobban áltálthatja a dolgot, mint aki nap mint nap átéli.

Szóval a kérdésedre a válasz:

Igen, lehetsz ilyen rossz ember, de szerencsére nem vagy, a volt barátod az.

2020. júl. 8. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret, az nem csal meg.
2020. júl. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!