Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős fèrfi szeretője voltam. Szerettem! Kitàlaljak a felesègènèl?
Sajnos vissza már nem kapod. Ha neked azzal jobb lesz, akkor mondd el.
Nekem itt csak az a furcsa, hogy ha fordítva lenne, nő csalná a férjét, akkor szinte mindenki a hallgatásra biztatná a fickót.
Hát... Ha volt már konfliktusod a feleséggel, ő meg megbocsátott a férjének, téged meg megfenyegetett, akkor van mitől félned. Szerintem a saját érdekedben húzd meg magad. Brutális dolgokat művelnek a bosszúvágyó, féltékeny emberek. Simán benne van a pakliban, hogy súlyosan kárt fognak benned tenni, és azt ne felejtsd el, hogy te egyedül vagy, ők meg mint család támogatják egymást.
Ettől függetlenül is azt mondanám, hogy húzd meg magad, alapból egyértelmű, hogy már rég tudta.
Legközelebb talán kétszer meggondolod, hogy megéri-e ekkora ócska kis lotyónak lenni. Minden percét megérdemled a szenvedésednek :)
Egyébként meg hiába magyarázod, mindenki tudja, hogy csak azért akarod otthon beköpni, mert akkor hátha visszamegy hozzád, ennyire aljas vagy. Próbálkozz csak, de a drága szerelmednek ettől még semmit se érsz, ideje rájönni.
# 46
A feleség is egy ócska sz.ar, mivel a hűtlen utolsó moslék férjének megbocsájtott, és a szeretőt fenyegette. Az egy madár, aki ilyet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!