Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy nős fèrfi szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nős fèrfi szeretője voltam. Szerettem! Kitàlaljak a felesègènèl?

Figyelt kérdés
Megunt, dobott. De nem ùgy, hogy a szemembe mondta, hanem egyszerűen letiltott mindenhonnan. Egy szemèt, megèrdemelné, hogy elküldjem a levelezèseinket, fotòkat a felesègènek. Nem az bànt, hogy dobott, hanem hogy ilyen módon. Azt mondta szeret.
2020. okt. 4. 20:55
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
86%
Azt hogy koncentrálj magadra a sztoriban. Az az ő kettejük kapcsolata, hogy egymással mit csinálnak és hogy élnek, hogy bánnak, majd lejátsszák ők. Ne kavard a szrt, hagyd és kész.
2020. okt. 4. 21:12
 12/53 anonim ***** válasza:
57%

Ha szeretted, akkor engedd el. Valószínű azért tiltott le, mert elkezdted zsarolni. Belementél a titkos játékba, nincs jogod borítani a bilit. Főleg ha ezzel gyerekek életét is tönkretennéd.

Egyszer megcsókolt egy férfi, aki életem szerelme, aztán eldobott. Nem először dobott el. Úgy játszott velem, mint macska az egérrel. Még annyi se jutott nekem, hogy legalább egyszer lett volna egy jó szexben részem. Tudnék mit Prt Screen-elni a feleségének, mert minden beszélgetésünket lementettem emlékbe. De ezek a beszélgetések életem legszebb emlékei közt vannak. Jönnek velem a sírba. Mert soha, soha nem akartam rosszat se neki, se a családjának. Csak szerettem.

2020. okt. 4. 21:14
 13/53 A kérdező kommentje:
12-es! Soha nem zsaroltam!
2020. okt. 4. 21:18
 14/53 A kérdező kommentje:
Rossz ember leszek, ha megteszem?
2020. okt. 4. 21:22
 15/53 anonim ***** válasza:
73%

Mindenesetre önző leszel.

És ez nem szeretet. Ha ő nem téged választott, hanem a feleségét és te bosszúból tönkreteszed őket, akkor az nem szeretet.

2020. okt. 4. 21:24
 16/53 anonim ***** válasza:
50%

Igen.

Miért akarod te a feleséget bántani, ha ő nem bántott téged?

Ha már ennyire bosszút akarsz állni, akkor csak úgy, hogy a pasit érintse.

2020. okt. 4. 21:24
 17/53 anonim ***** válasza:
46%
En megtennem. Tudnia kene a feleségnek kivel el egyutt.
2020. okt. 4. 21:25
 18/53 anonim ***** válasza:
72%
Igen, az leszel. Attól, hogy ő szemét volt, neked nem muszáj annak lenni.
2020. okt. 4. 21:25
 19/53 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos akkor kellett volna gondolkodni, mikor belementél egy szeretői viszonyba. Én fiatal vagyok, de annyira sosem voltam naiv, hogy abban bízzak, hogy én bármikor is elszeressek valakitől valakit.

Ezzel nem a férfit szivatnád meg, hanem a feleségét.

Majd a férfi visszakapja az élettől, neked ebben a történetben nincs több szereped.

Ne akarj bosszút állni, mert az téged minősítene.

Ebben a sztoriban egyelőre a férj a hibás, ő a gonosz, ha ez kiderül, sosem a harmadik fél.

De onnantól, hogy elkezdesz csúnyán játszani, te is egy erkölcstelen k*rva leszel a feleség szemében, főleg ha elkezdesz kapálózni a férje után.

Maradj ki ebből és állj tovább. A többi a kettejük dolga.

2020. okt. 4. 21:33
 20/53 anonim ***** válasza:
75%

Ismerek olyan csajt, aki mindent kitálalt a feleségnek, sztem jól tette, ott már nagyon elkanászodott a férj a feleséggel és a szeretővel szemben is.

Attól függ, hogy neked is jó ötlet e, hogy később rosszul éreznéd e magadat miatta.

Ez nem egy szerződés, hogy tudtad mibe mész bele, aztán neked meg kötelező kussolni, nem így van ez, főleg, hogy a szeretőnek általában kamuznak. A pasi tudta, hogy mibe megy bele, főleg ha hitegetett és bizony, ha szemét egy nővel, akkor vállalja a következményét. Pontosan benne volt a kitálalás a pakliban az elejétől fogva, főleg ha viselkedni se tud normálisan.

Ha engem megcsalnának, én tudni szeretném. Nem bírom elviselni, ha átvernek és kijátszanak. A szeretőd pedig konkrétan megalázott téged, ilyen emberrel se lennék, aki így bánik a nőkkel.

2020. okt. 4. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!