Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljam meg, hogy nem tálaljak ki mindent a szeretőm feleségének?
Először is leszögezem, hogy a kapcsolatunk alatt nem tudtam, hogy nős, úgy tudtam zajlik a válás.
A felesége már tudja a viszonyunkat, nagyon ragaszkodik a férjéhez. Viszont nem a teljes igazat tudja, mert kb 50 másik nővel is meg volt csalva.
A pasit dobtam, ő meg örül, hogy nem lett problémája ebből.
Az igazságérzetem annyira erősen küzd, hogy ne borítsam teljesen a bilit, de úgy érzem hasznom nem lenne, ez a béke ami most van jó.
> Viszont nem a teljes igazat tudja, mert kb 50 másik nővel is meg volt csalva.
Én itt leginkább a nemi betegségek miatt aggódnék.
Hasznodra válik? Szerintem nem.
Inkább olyan dologgal töltsd életed értékes perceit ami hasznodra van.
Ha dobtad a pasit,mit erdekel,h tudja e a felesege a tobbi megcsalasat?
Te amugy honnan tudod,h 50 volt kb.??
Mit valtoztat a tenyen?Honnan tudta meg,a ferje boritott,vagy te?
Miert dobtad?
Amugy az hulye mentseg,h nem tudtad,h nos...ha valofelben van,azt jelenti,meg nem mondtak ki a valast,tehat
nos!!!!
ki nem veszi észre, hogy 50 nővel megcsalták? ráadásul nem egy-egy alkalom, hanem ezek szerint több kapcsolat
a neje nem akarja figyelembe venni egyszerűen, inkább tart attól, hogy egyedül marad
bár én mindig amondó vagyok, hogy nyugodtan borítsd, aki meg át van verve, majd eldönti, hogy kezd is e valamit az infóval, legalábbis ha engem csalnának, akkor akarnám tudni mindenképpen
de egy ilyen alacsony önbecsüléssel rendelkező emberre nem fogsz tudni rendesen hatni, tapasztalat
szerintem tud a nő egy csomóról, ennyit nem lehet eltitkolni
magadat bosszantanád vele csak inkább, hagyd a fenébe
honnan tudja a nej, hogy veled volt? már csak ezért is valószínű, hogy tud dolgokat, csak homokba dugja a fejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!