Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős fèrfi szeretője voltam. Szerettem! Kitàlaljak a
felesègènèl?
Azért tiltott mert rájözt a felesége és kapott választási lehetőséget, vagy te vagy ő. Döntött. Erre a verzióra nem gondoltál?
2020. okt. 4. 21:38
Tudd hol a helyed!
Minek kezdtél olyan játékba, aminek nem ismerted a szabályait?
2020. okt. 4. 21:40
En is szereto vagyok, engem a parom szeret es valasra gondol mar, de ha hasonlot tenne velem en nem azt neznem hogy szegeny feleseget ne bantsam, hanem hogy ha boldogtalan lettem akkor mar a masik se eljen boldogan. Ha megcsalta a feleseget akkor vallalja a kovetkezmenyt, amugy is ha egy kapcsolatban felrelepunk ugy hogy mast szeretunk, viszonyt tartunk, akkor az az elso kapcsolat nem tul jo, maskepp nem jonne egy harmadik kepbe, cssk neha a ferfiak beijednek hogy a biztonsagos eletuk feladjak, foleg ha rajonnek, hogy az ujban sem minden rozsaszin, attol fugg hogy mennyire szeret igazan, mit valtasz ki belole, hogy melletted igazan onmaga es boldog.
2020. okt. 4. 21:44
És nem félsz, hogy a nagy kitálalás után elvágott torokkal végzed egy dögkútban, falun?
2020. okt. 4. 21:46
Arra gondoltam én is amire a #21es! Máskülönben ugyan miért tiltott volna, ha össze se vesztetek.
2020. okt. 4. 21:46
Utolso kommentelokent nem ertem miert mindenki a feleseget vedi, o valasztotta a parjat, ha mar megcsalja akkor hol lehet az boldog kapcsolat, a ferfinak tennek ezzel rosszat, ket szek kozul foldre huppana
2020. okt. 4. 21:48
23: addig állj fél lábon, amíg el nem válik :)
2020. okt. 4. 21:51
A feleségtől nem félsz? Mert mi van, ha a féltékenység miatt rád küld pár embert, akik megplasztikázzák az arcod?
2020. okt. 4. 21:55
Mint megcsalt férj úgy gondolom, hogy IGEN, mondd el a feleségnek!! Nekem is a feleségem szeretőjének a másik (szintén átvert) nője mondta el, és nagyon hálás vagyok érte.
Ha félsz a konzekvenciáktól, akkor csináld azt, hogy nyiss egy új facebook profilt vagy egy új email címet, és névtelenül nyomd fel az asszonyánál, magadat is alázva. (Ugye tudod, hogy a férjed megcsal egy kis lotyóval? stb.) Mindenképpen árulj el neki részleteket, amik bizonyítják, hogy nem hazudsz (például dátumokat, időpontokat stb.). Jó muri lesz! :)
2020. okt. 4. 22:00
Mondd el a feleségnek!
Nem azért tanácsolom, mert úgy gondolom, hogy igazad lenne, nem a te lelkedre gondolok, hanem a feleség lelkére. Ő van egy hűtlen féreggel, mindegy kitől, csak tudjon már róla, és legyen szabad döntési joga, hogy szeretne-e ilyen alakkal együtt lenni.
2020. okt. 4. 22:02
Kapcsolódó kérdések: