Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit miért nem zavar hogy kevesebbet keres a feleségénél?
A legtöbb férfinél ez érzelmi, párkapcsolati vagy akár potencia problémákat is okozhat, de kívülről úgy tűnik ennél a férfinál nem.
Lehet ez akkor probléma ha a pasi minimálbért keres, de ha mondjuk normális fizetése van akkor a rendezett egzisztenciájához képest mondjuk nem fog feszültséget okozni ha mondjuk a felesége akár dupla vagy tripla annyit keres?
Aztán ott van a lelki dolga a dolognak: ha egy férfi elégedett az életével, szereti a munkáját, vannak életbeli és szakmai céljai akkor máshogyan kezeli ezt a fizetés dolgot?
emberfüggő. volt barátnőm aki többet keresett nálam, de az orrom alá dörgölte folyton mivel karrierista volt. nála zavart a dolog.
mikor összeházasodtunk a feleségemmel, még én kerestem többet, de úgy hozta az évek alatt a sors, h mostmár nagyjából kétszer annyit keres, mint én. persze közös kasszába megy a pénz. egyáltalán nem problémázunk ezen, mivel tudja h szeretem a munkám. ha esetleg nagyon kéne a plusz pénz tudnék váltani de minek. eleve, nagyon sokan úgy élik le az életüket h utálják a munkájukat, nekem nagy szerencsém van, nem fogom ezt eldobni hülye begyöpösödött előítéletek miatt.
Csak azokat zavar, akiknek komplexusai vannak.
Miért ne kereshetne a nő többet?
Több ilyen párt is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!