Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős fèrfi szeretője voltam. Szerettem! Kitàlaljak a felesègènèl?
Aztán miért fáj,hogy így járt el? Nem tisztelt? Miért te tiszteled magad? Mi féle nő vagy aki megelékszik a második hellyel? Ráadásul ennyire sokat képzelsz magadról, hogy azt hiszed téged nem fog átvágni? Vagy ennyire ostoba vagy???
Szerintem ne avatkozz bele! Nem a te életed és ha az asszony kicsivel is értelmesebb mint te le fogja vágni, hogy megcsalták...
Nős férfi szeretője voltál, azaz csak dugópartner, nem vállalt fel senki előtt. Már amikor szeretője lettél tudtad szemét alak, hiszen megcsalja feleségét akinek hűséget fogadott, mi változott azóta? Nem okozott meglepetést... Miért hitted el, hogy szeret, ha feleségét , akivel szorosabb kötődése van átvágja és képtelen az őszinteségre? Veled miért lenne őszinte ha vele nem az?
Ha úgy látod jónak kitálalhatsz, de felesleges energiának gondolom, hisz a felesége nem ismer, lehet nem fog hinni neked, ráadásul mit mondasz? Eddig velem dugott a férjed,de már eldobott ezért szólni akartam? Inkább tanulj a hibádból és ne házas emberekkel kezdj.
"távozz méltósággal"
Aki egy házas emberrel áll össze annak vajon van olyanja? :)))))
Ne, sokkal,rosszabbul is járhatsz.
Hagyd a fenébe az élettől úgyis megkapja méltó büntetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!