Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhiszitek, hogy van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek, hogy van ilyen?

Figyelt kérdés

Én 27/F ő 22/L. Amikor összejöttünk, folyamatosan rajtam csüngött, állandóan irogatott, szeretett. Aztán hirtelen villámcsapásra egyik napról a másikra elkezdett flegmázni velem, két hétig szemétkedett, elvitte odáig, hogy szakítsak vele. Rá 1 hónapra már a pasiával fotózkodik. Eszem megáll milyen szemét nők vannak...

És azért, mert amíg együtt voltunk, csak arról beszélt, hogy mindig legyünk őszinték egymással, és hogy rá mindig számíthatok, ő mindig mellettem lesz és sose ártana nekem... Hát jól megettem ezt a dumát... Jól ráfáztam... RIP

2020. szept. 24. 20:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Mind k***a, nincs kivetel
2020. szept. 24. 21:46
 12/21 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy amig én itthon ülök home officeba, addig ő az új pasiával a Balatonon nyaralgat, éli világát... Gyűlölöm, hogy ilyen igazságtalan az élet, hogy az szenved, aki jól bánt vele.

És igen, az a legnagyobb tanulság, hogy nem szabad bízni a nőkben. Majd én is át fogom verni őket, amint lesz rá alkalmam... Rohadjanak meg, önző szemétládák, csak magukra gondolnak. Amint megkapták amit akartak, letojnak téged magasról...

2020. szept. 24. 21:47
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Te menthetetlen vagy...
2020. szept. 24. 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Na a csaj pont ettől ilyen "majd én is átverem őket". Lehet előtted ő pont ezt gondolta.

N28

2020. szept. 24. 21:52
 15/21 A kérdező kommentje:

Lehet, mikor összejöttünk, előtte 3 hónappal lépett ki a 3 éves kapcsolatából. Elmondása szerint rosszul bánt vele a srác, és beszólt neki az alakjára, mikor szakítottak. Már értem, miért lett vége...

Sajnálom, de jelenleg mérhetetlen düh van bennem. Majd feldolgozom.

2020. szept. 24. 22:13
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
De sajnálom, hogy tanácsot adtam egy ilyen korlátolt f...nak. De legalább tudom, hogy jól láttam. Nincsenek véletlenek, megérdemelte, azt kapta, ami jár neki. 😊😊😍
2020. szept. 24. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

7 év után rakott ki egyik napról a másikra a drágám, igaz, 3.fél nincs a történetben, de akkor is sokkolt.

Mégsem akarok innentől kib*szni az összes férfival.

Milyen életcél ez?

Én társat szeretnék, nem játszmázni és bosszút állni olyanokon, akik nekem nem ártottak.

2020. szept. 24. 22:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Átgondoltam és lehiggadtam, igazatok van, nem szabad gyűlölködni. 22 évesen övé a világ, most kell nőként kiélnir magát, mert később már nem lesz ennyire kapós. Kivánom, hogy legyen boldog
2020. szept. 25. 00:11
 19/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ott a baj, hogy 3 évig olyan kapcsolatban élt, ahol nem kezekték nőként, aztán jöttél te, aki ezeket másképp gondolja, viszont egyelőre nem ez neki a normális. Egy idő múlva rájön, de erről nem te tehetsz, ne gyűlöld őt, nem érdemel meg, ennyi.
2020. szept. 25. 05:58
 20/21 anonim ***** válasza:
36%
Üdv a valóságban. A nők nagy része pont ilyen. Ezért NEM BÍZUNK senkiben .
2020. szept. 25. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!