Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek, hogy van ilyen?
Én 27/F ő 22/L. Amikor összejöttünk, folyamatosan rajtam csüngött, állandóan irogatott, szeretett. Aztán hirtelen villámcsapásra egyik napról a másikra elkezdett flegmázni velem, két hétig szemétkedett, elvitte odáig, hogy szakítsak vele. Rá 1 hónapra már a pasiával fotózkodik. Eszem megáll milyen szemét nők vannak...
És azért, mert amíg együtt voltunk, csak arról beszélt, hogy mindig legyünk őszinték egymással, és hogy rá mindig számíthatok, ő mindig mellettem lesz és sose ártana nekem... Hát jól megettem ezt a dumát... Jól ráfáztam... RIP
Hihetetlen, hogy amig én itthon ülök home officeba, addig ő az új pasiával a Balatonon nyaralgat, éli világát... Gyűlölöm, hogy ilyen igazságtalan az élet, hogy az szenved, aki jól bánt vele.
És igen, az a legnagyobb tanulság, hogy nem szabad bízni a nőkben. Majd én is át fogom verni őket, amint lesz rá alkalmam... Rohadjanak meg, önző szemétládák, csak magukra gondolnak. Amint megkapták amit akartak, letojnak téged magasról...
Na a csaj pont ettől ilyen "majd én is átverem őket". Lehet előtted ő pont ezt gondolta.
N28
Lehet, mikor összejöttünk, előtte 3 hónappal lépett ki a 3 éves kapcsolatából. Elmondása szerint rosszul bánt vele a srác, és beszólt neki az alakjára, mikor szakítottak. Már értem, miért lett vége...
Sajnálom, de jelenleg mérhetetlen düh van bennem. Majd feldolgozom.
7 év után rakott ki egyik napról a másikra a drágám, igaz, 3.fél nincs a történetben, de akkor is sokkolt.
Mégsem akarok innentől kib*szni az összes férfival.
Milyen életcél ez?
Én társat szeretnék, nem játszmázni és bosszút állni olyanokon, akik nekem nem ártottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!