Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek, hogy van a gyavak batorsaga, es jo pasik csak biztosra mennek?
Nem magamrol szol ez a kerdes, bar sajat tapasztalas. Hiaba neztem ki tizes nonek harminc even at, keptelen voltam jeleket adni es labdakat leutni. Az tortent, hogy egyertelmu tetszes, siker az volt, de kizarolag borzalmas, tenyleg iszonyuan luzer figurak mondtak konkret dolgokat. Jo pasiktol kaptam nezest, ketertelmu mondatokat, jeleket, de lebenultam. Hosszu evek utan mondtak meg, hogy ja, szerelmesek voltak, tetszettem, minimum dugni ugyis mind akart, de ok nem akartak pofara esest. Elutasitonak lattak.
Szoval az eletem felet elszalasztottam, ezert ferjhez mentem szeretetbol, es most tarskereson latom, ilyen keretek kozt mernek ismerkedni, ha ez akkor lett volna!
Lenyeg, nem fekete feher ez, azok a meno csavok sem kapjak meg, a jo no se bekepzelt.
Batornak kell lenni! A luzerek viszont, akik odajottek hozzam, azok nem batrak voltak. Azoknak nem volt mit veszteni. Kimondtak egy begyakorolt mondatot. Es belul en is egy luzer vagyok.
Erre szuletni kell. Egy fel elet keves volt, hogy merjek lepni.
Ne legyetek eloiteletesek. Ne legyen bekepzelt egybol, aki jol nez ki. Ugyanakkora csapas, mint szarul kinezni, ha nincs hozza vastag bor.
Az az igazság hogy ezzel a remek személyiséggel megáldott nő (aki természetesen nem te vagy) Sosem volt 10/10. Leírod hogy a kommunikációja egy nagy semmi. Akkor hogy lenne 10 es csaj?
Még ha bomba teste is van max 10/5.
Csúnyább pasi az ő fejében egy lúzer? Ez megint mínusz egy-két pont.
Magyarán egy tök átlagos üres tyúkról van szó, akibe az évek alatt belelőttek egy pár patront azok akiknek épp kedvük volt. Most meg visszagondolva nyugtatja magát hogy nem az ő hibája, hogy nem kellett a kaszanováknak....
Ne haragudj meg de az a csaj aki mujaságból nyomi pasiknak adta oda magát az én szememben nem sokat ér.
És hidd el a férfiak többsége nem a külső alapján dönti el egy nő értékét.
Ezt egy pasi írta ki.
Amúgy meg normális ember nem ajtóstól roint a házba, hanem kipuhatolja, hogy szívesen fogadják-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!