Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőktől kérdem : elhiszitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdem : elhiszitek hogy vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Olyan férfira gondolok aki intelligens, művelt, nem nagyképű, udvarias, hűséges, kedves, érzelmileg is érett, együtt tud érezni, tud vicces de komoly is lenni és soha eszébe nem jutna a megcsalás és tényleg bármit megtenne hogy boldoggá tegyen

És emellett igényes külsejű, divatosan öltözködik, sportos testalkatú

2018. szept. 2. 21:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Itt vagyok. Igen. Vannak.
2018. szept. 2. 21:11
 2/18 anonim ***** válasza:
👁️👂🏻
2018. szept. 2. 21:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Férjem ilyen,elhiszem :)
2018. szept. 2. 21:15
 4/18 anonim ***** válasza:
24%

"tényleg bármit megtenne hogy boldoggá tegyen"

Burkoltan verjen tele pénzel és vigyen nyaralgatni , mellette tökéletes mentális állapotú , focista testű , agysebész legyen ??! Nomáááiss vagy margit?! Tündér hercegnőnek neveltek lehet , de boszi vagy valojában..

2018. szept. 2. 21:16
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Amit a belsőről írtál, az mind igaz a barátomra. A külső kicsit kevésbé, nem kifejezetten divatos, vagy kigyúrt, a külsőségek nem túlzottan számítanak, de én nem is várom el tőle.
2018. szept. 2. 21:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet. Bár nem öltözik divatosan, de ad magára, nem kifejezetten sportos, de sportol és nincs elhízva. Plusz annyi hogy nincs "menő" szakmája és nem túl pénzes. És piszkosul szerelmes vagyok belé.
2018. szept. 2. 21:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Hahhh...elbuktam a sportos alkaton. Kocogok, bringázok, túrázok, sétálok, ping-pongozok, mégis van egy kis pocim a 190 mellé. 😬🤣 Kérdező, te tökéletes lenni? Hm?
2018. szept. 2. 21:21
 8/18 A kérdező kommentje:

#7 Az túlzás hogy tökéletes, egyáltalán nem, de ezek amit írtam én rám valóban igazak

Ami a külsőt illeti, szerencsére jó genetikával születtem,nem tudok elhízni és sportos testem van, 5 évig futottam(versenyeztem országos szinten), fociztam, kosaraztam is, egy ideje Felsőtestre is edzek rendszeresen, mellette gyakran kerékpározok és futok is még

Szóval jó fizikummal rendelkezem

De nyilván ezt nem tudom bizonyítani, szóval rajtad múlik hogy el hiszed-e :)

2018. szept. 2. 21:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Én elhiszem.
2018. szept. 2. 21:40
 10/18 anonim ***** válasza:

Párom majdnem ilyen, bár az empátiája néha cserben hagyja, de egy rövid magyarázat után azért képes felfogni a helyzeteket :) Talán a divatos is csak mértékkel jellemző, azt veszi fel, amit együtt választunk. Nem feltétlenül extra divatos, de előnyös rajta.

Szóval igen, elhiszem :)

2018. szept. 2. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!