Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdem : elhiszitek hogy vannak még ilyen férfiak?
Olyan férfira gondolok aki intelligens, művelt, nem nagyképű, udvarias, hűséges, kedves, érzelmileg is érett, együtt tud érezni, tud vicces de komoly is lenni és soha eszébe nem jutna a megcsalás és tényleg bármit megtenne hogy boldoggá tegyen
És emellett igényes külsejű, divatosan öltözködik, sportos testalkatú

"tényleg bármit megtenne hogy boldoggá tegyen"
Burkoltan verjen tele pénzel és vigyen nyaralgatni , mellette tökéletes mentális állapotú , focista testű , agysebész legyen ??! Nomáááiss vagy margit?! Tündér hercegnőnek neveltek lehet , de boszi vagy valojában..

#7 Az túlzás hogy tökéletes, egyáltalán nem, de ezek amit írtam én rám valóban igazak
Ami a külsőt illeti, szerencsére jó genetikával születtem,nem tudok elhízni és sportos testem van, 5 évig futottam(versenyeztem országos szinten), fociztam, kosaraztam is, egy ideje Felsőtestre is edzek rendszeresen, mellette gyakran kerékpározok és futok is még
Szóval jó fizikummal rendelkezem
De nyilván ezt nem tudom bizonyítani, szóval rajtad múlik hogy el hiszed-e :)

Párom majdnem ilyen, bár az empátiája néha cserben hagyja, de egy rövid magyarázat után azért képes felfogni a helyzeteket :) Talán a divatos is csak mértékkel jellemző, azt veszi fel, amit együtt választunk. Nem feltétlenül extra divatos, de előnyös rajta.
Szóval igen, elhiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!