Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdem : elhiszitek hogy vannak még ilyen férfiak?
Figyelt kérdés
Olyan férfira gondolok aki intelligens, művelt, nem nagyképű, udvarias, hűséges, kedves, érzelmileg is érett, együtt tud érezni, tud vicces de komoly is lenni és soha eszébe nem jutna a megcsalás és tényleg bármit megtenne hogy boldoggá tegyen
És emellett igényes külsejű, divatosan öltözködik, sportos testalkatú
2018. szept. 2. 21:10
11/18 anonim 

válasza:

Így van Mr.Tökéletes. Hát hogyne, mindjárt kikérem a 7 törp véleményét mennyire sanszos xD.
12/18 A kérdező kommentje:
👍 :)
2018. szept. 2. 22:42
13/18 anonim 

válasza:

Ilyen a barátom, tehát elhiszem. :)
14/18 anonim 

válasza:

Lehet hogy vannak, de én biztos azért nem találkozom velük mert már mind foglaltak.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem mind foglaltak, csak meglehet hogy pont azok ilyenek, akik első ránézésre nem nagyon fognak meg téged külsőleg :)
2018. szept. 3. 06:44
16/18 anonim 

válasza:

Vőlegényem ilyen. (De amúgy előtte nem találkoztam még ilyennel.)
17/18 anonim 

válasza:

Elhiszem, a párom ilyen, leszámítva a divatos öltözködést, hálistennek :))
18/18 A kérdező kommentje:
Persze a divatos nem úgy gondoltam, ahogy sok hülye gyerek öltözködik, hanem normális, igényes, férfias ruhára gondoltam :D
A mostani "divat" sokaknál az tényleg nagyon gáz
2018. szept. 3. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!