Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek, hogy minden legalább átlagos nőt folyamatosan ostromolnak a férfiak, csak nem hajlandóak észrevenni?
Észre is veszik sokszor, de letagadják, direkt elfejtik.
Elhiszem, mert ezt látom, mindenhol.
Pár hónapja ismerkedtem innen egy lánnyal. 175 centi, 120+ kg.
És nem győzi törölgetni a facebookos üzeneteit. Meg innen is szelektálni a priviket.
Igen, mert az itteni farokfotók meg a "szia ismi?" üzenetek (nagyrészt ugyanattól a 2-3 embertől) aztán nagy udvarlás tényleg.
Szerintem baromi szűklátókörűnek és sötétnek kell lenni, hogy valaki elhigyje azt amit a kérdésben leírtál.
Átlagos nőként ezt nem hiszem. Szexre szoktak néha megkörnyékezni amit hárítok, egyébként senki. Sehol egy randi elhívás, ha mégis, mint fél évvel ezelőtt, akkor a pasi kifejtette, hogy nem vagyok az esete, meg sem közelítem az exét, csak most nincs jobb. Hozzá teszem, a pasi átlag alatt volt és tudta is magáról és ezen is nyavalygott, hogy szemét nők észre sem veszik. Én adtam volna neki egy esélyt, mert amikor épp nem volt lúzer akkor hirtelen átvedlett egy normális, tájékozott, humoros emberré, akivel még beszélgetni is lehetett, de észre sem vette, mikor taposott bele a lelkivilágomba azzal, hogy nem vagyok elég vonzó, elég vékony, de azért milyen kedves és normális vagyok. Bezzeg a szép nők beképzelt bunkók. Na, én ezt nem nevezem férfinak és ostromlásnak sem.
Szóval átlagos nőként már alig várom, hogy egy átlagos férfi az őszinte vonzalmával ostromoljon ami nem csak szexre korlátozódik. De eddig semmi.
Nő vagyok, de csak a magam nevében tudok nyilatkozni: nem látom ezt. És észrevenném, ugyanis a férfiakkal szemben nagyon bizalmatlan vagyok. Vagyok én (és a többi nő), a préda, és van minden férfi, a ragadozók.
Arra is ki vagyok hegyezve, ha valaki belassít vagy felgyorsít mögöttem sétálva. Vagy ha várom a buszt 10 percig, közben látom, hogy a sarkon áll egy fazon, majd megunom a várakozást, elindulok gyalog, és a faszi is pont akkor indul el szorosan a nyomomban, mikor elsétálok mellette.
Ha valaki még direktben próbálná a figyelmemet felkelteni, teljesen elkerülném, vagy megmondanám, hogy nagyon gyorsan fejezze be.
Mondjuk megeshet, hogy vannak olyan férfiak, akik teljesen normális dolgokat bepróbálkozásnak vesznek, pl. ha tetszik egy kollegina, akkor reggel izgatottan mondják ki, hogy "szia", de ezek nem egyértelmű dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!