Miért van az, hogy egy proli, vagy épp egy újgazdag "vállalkozó" folyamatosan posztolja a facera hogy milyen kocsija van, meg hogy milyen teloja, míg egy igazán gazdag milliomos ember, átlagos kocwivaljár és nyomógombos a telefonja?
Az emberek nagy része a sikeres, gazdag emberekhez húz, mert a túlélésüket hamarabb segíti elő a sikeres, okos, erős ember, mint az ellenkezője.
Ez egy természetes emberi ösztönből fakadó viselkedés.
Az ilyen ember akiről beszélsz, pedig szereti többnek láttatni magát, hogy sikeresnek tűnjön, ezáltal több embert bevonzani. Akár "csajozni", akár emberi, üzleti kapcsolati tőkét szerezni belőle.
Egyszóval ő így akar túlélni, vagy így tud túlélni.
A páva is széttárja a színes farktollait, hogy nagyobbnak, szebbnek mutassa magát. Nem véletlen mondják, hogy páváskodik.
Én a következőképpen látom:
Egy kultúrember mindig visszafogott,nem feltűnősködik,nyugton van.
A semmirekellő proli érzi,hogy egy senki(a mocskos szemét tulajdonságai miatt),ezért valamivel ő is ki akar tűnni.
A proli és az újgazdag tróger(aki ugyanolyan senki,csak a 90 es években futotta valami gumisműhelyre),ugyanaz a balfék senki,aki az ég világon semmire sem alkalmas.
Az ilyenekből alakult ki az a tetves réteg,akik vesznek egy 20 éves lepedék béjemvét,és mindenkit letolnak az autópályáról.Mert csak ezt érzik értéknek.
Igényes,normális kultúrember visszafogott,a saját és családja életét építi,segítőkész és nem az okostelefonon,meg a letolós dögkocsikon jár az esze.
Zárójelben megjegyezném,hogy én egy 19 éves kocsival járok,lecserélhettem volna,de inkább a Fiamnak segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!