Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek, hogy amikor elengedsz valamit, vagy a legkevésbé számítasz rá akkor megkapod?
Velem megtörtént most!!! 😍😍😍
Már el is busztam, mert nem azt mondtam amit hallani akar, hanem ami az igazság, de hiszem, hogy még mindig nincs semmi veszve!!! 🥳🥳🥳
Drukkoljatok!
Jah,ilyen Nekem is volt.Van is róla könyv.De olyan is,hogy elengedtem,aztán nem lett semmi,bár nem is érdekelt már.
Drukkolok,hogy Te ne baszarintsd el ùjra,vagy a mâsik fél😀
Persze volt ilyen, de akkor azt mondtam, hogy eddig kellett volna, most vagy húzzon a fenébe vagy húzzon sorszámot.... húzott a fenébe :D
32/f
Néha előfordul ilyen, de nem mindig következik be.
Ha valamire (valakire) nagyon rágörcsölsz, és mindenáron akarod, tepersz, küzdesz érte, akkor sokszor inkább taszítod, mint vonzod a célt. Viszont ha elengeded, nem görcsölsz rá, nem számítasz rá, csak lazán, felszabadultan teszed a dolgod, sokkal jobban tudsz (fizikailag és szellemileg is) teljesíteni, sokkal szimpatikusabb és vonzóbb leszel mások szemében. Szerintem ennyi a "titok" az egészben. És ez igaz sportokra, karrierre, párkapcsolatra, szinte az élet minden területére.
Drukkolok neked:).
Részemről tuti nem létezik ilyen, de ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!