Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek le otthonról, hogy a legkevésbé legyen botrányos és durva?
Szüleimmel élek még sajnos, de nekik ez jó, és így is akarják, nem akarják, hogy elköltözzek.
Van egy nagyszerű barátnőm, de a szüleim gyűlölik, nem is ismerik, nem is akarták soha megismerni, gyűlölik, lequrvázzák, pedig semmi rosszat nem tett, csak annyi a bűne, hogy egy korábbi kapcsolatából született egy kisfia, akit egyedül nevelt 2-3 éves koráig amikor is (kb fél éve) tragikus körülmények közt meghalt a kisfiú.
Én még úgy ismertem meg a lányt, hogy élt a kisfia, de már akkor nagyon szerettem és jártunk, és úgy volt, hogy majd bemutatom otthon, meg összeköltözünk meg minden. Mikor azonban megtudták, hogy gyerek van stb. azóta gyűlölik és távol akarnak tartani tőle.
Nem tudattam ezek után otthon, hogy megvan még a barátnőm, azt gondolták vége vele, és hallgattam rájuk, de eszem ágában sem volt, és most sincs.
Most viszont úgy érzem elég volt és le akarok lépni végleg, és ténylegesen összeköltözni a barátnőmmel.
Otthon semmit sem sejtenek, de tudom, ha bejelentem, hogy megyek és hogy kivel meg hová, akkor szó szerint meg akarnak majd nyúzni, verni, rugdalni és nem nagyon hagyják majd hogy megtegyem, vagy ha igen akkor iszonyatos veszekedés és cirkusz lesz, de ezt nem nagyon akarom.
Ti mit tennétek? Kib*szott nagy balhé közepette kevés cuccal lépjek majd később a többi cuccomat hozzam el ha már kisebb a balhé, vagy lépjek le titokban éjjel vagy mikor nincs otthon senki, és hagyjak üzenetet?
Nem hiányzik a családi viszály de nem tudom mi lesz ebből...
Ciki lesz,de hívj el pár barátot segíteni pakolni.
Előttük lehet,hogy visszavesznek,vagy legalább megvédenek.
hát barátnőmet nem hoznám ide, hogy együtt pakoljunk el mert nekimennének! :(
talán valami havert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!