Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy párkapcsolat ennyire durva veszekedések után?
szexeljetek többször
túl telíttek vagytok
szerintem Neked kell változni, mert ez egy felé vezet
nem értem fel vagy öltözve és akkor minek kell ez, hogy dagadt vagy, nem tudsz rajta változtatni, nem értem
gondolkodjál el miért vagy ilyen, valami kiváltja, ezt Nálad
erre hiába csinálsz bármit, szex, bármi más, ez nem kell senkinek, szóval mitől lettél ilyen, ez csak tanács N
Kedves 5-ös és 6-os! Igazatok van...
"Egy komolyabb súlyos problémát ki sem birnátok emberileg, nem hogy kapcsolatilag.." ---> Erre csak annyit írnék, hogy menj el a jó büdös fenébe! A kapcsolatomról tettem fel kérdést, nem? Tudom, hogy ezt elszúrtam, és sokszor viselkedek hülyén, de mindenhol vannak problémák! Mi az, hogy EMBERILEG nem bírnánk ki egy komolyabb problémát? Eszméletlen pocsék gyerekkorom volt, intézetben laktam 8 évig! Anyám fosik a fejemre, apámról nem is beszélve. Hogy jössz te ahhoz, hogy engem emberileg minősítesz? Gondolkozzál már, mielőtt ilyeneket leírsz, ember! Szóval nem azért írtam ezeket, mert sajnálni kell. Nem kell, rohadtul nem. De ha majd átéled azokat a dolgokat, amiket én eddig, akkor ESETLEG ítélkezhetsz felettem.
A többieknek köszönöm, és el is fogadom a kritikát, csak ez a 4-es vagy hanyas válaszoló... vááá.
Na, látom, hogy leszedetted a válaszom, nem értem, minek kérdezel akkor? Igen, kritikán aluli. Ha nem hagyod, hogy idegenek kritizáljanak, akkor ne írj ki anonim oldalra kérdést. Szerinted az ismerőseid mint szólnának?
Hogy csak így tovább, ez a hosszú párkapcsolathoz vezető út?
Nekem 10 éve van párom, soha ilyet nem mondtunk egymásnak. Nem tűrném el, és őt is tisztelem annyira, hogy nem mondok neki ilyeneket.
Az oviban vannak gyerekek, akik így beszélnek az óvó nénikkel. Mindig elszörnyedek, hogy milyen szülei lehetnek az ilyeneknek. Na, most már tudom!
6 Másnak is volt pocsék gyerekkora, még sem nyilvánul igy meg ahogy te és még sem viselkedett igy egy kapcsolatba, és ha valaki elmondta a véleményét-szuverén véleményét, nem egy ilyen válasszal reakciózta le.
Pontosan erről beszéltem amilyen reakciót nyujtottál. Éretlen vagy az emberi kapcsolatra, éretlen vagy hogy bajban a másik embert kihúzd, és éretlen vagy egy másik ember véleményét felnőttként fogadni, lereagálni és értelmes felnőtt emberként elgondolkodni rajta.Talán az a másik ember nem véletlenül mondja azt amit mondott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!