Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi nőket szitkozó komment?
Figyelt kérdés
úgy vettem észre egyre több a "nőgyűlölő" kommentáló, kezdek félni mintha valaki tervszerűen szítaná az indulatokat, mi lesz ennek a vége?
20/l
2013. máj. 7. 16:43
1/38 anonim válasza:
hogy 1ensúly legyen a férfialázóval:P
2/38 anonim válasza:
A legtöbb lány szem ét!Tisztelet a kivetélnek!
3/38 anonim válasza:
Persze a másik oldalt nem veszed észre :)
4/38 anonim válasza:
Mert tele az oldal:
- trollokkal
- megkeseredett, szerencsétlen flótásokkal, akiknek még semmi sem jött össze az életben
- iq-fighterekkel
- beszűkült tudatú emberekkel
Nagy részükön elég csak egy jót röhögni is, a maradéknál meg általában reménykedek, hogy soha sem fog egy olyannal összesodorni az élet, semmilyen kontextusban sem.
23L
5/38 anonim válasza:
Hát, nem tudom ...
Nem tartom magam buta r*bancnak ... :/
6/38 anonim válasza:
név nélkül félsz.. ?
akkor én mit szóljak :(?
8/38 anonim válasza:
Kittiiiiiii hozzám jössz feleségül?
10/38 A kérdező kommentje:
de ennyire nem lehet töketlen egy fiú sem hogy itt szitkozódik ahelyett hogy változtasson ha nincs megelégedve magával, biztos lenne vki akinek tetszene.. már kezdi a női mivoltomat sérteni egy-két megnyilvánulás
2013. máj. 7. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!