Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tavkapcsolat?! . Minnel tobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavkapcsolat?! . Minnel tobb komment annal jobb, pls.

Figyelt kérdés

bnommel 3eve vagyunk egyutt, 2 es fel ev utan el kellett jonnom Mo.rol munka miatt 19 evesen (tehat fel eve vagyunk kulon) , ezalatt a 2 es fel ev alatt nem csalt meg, de olyan erzesem van mintha megcsalna, o azt modnja h nem csal meg es egyik legjobb bnoje az unokanoverem es vele mindig beszelek, o is azt mondja h nem csal meg, elegge fantazia dus vok szal mindent lehetoseget kiprobaltam h kideritsem de nem jutottam dulore. lehet h csak en vok tul borulato es feltekeny, de kivancsi vok ti mit mondtok erre.

20/f

2010. febr. 10. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Neked kell tudni,h milyen beállítottságú.....!K*rvás..vagy visszahúzódó?
2010. febr. 10. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A paranoniád miatt könnyen tönkre is mehet a kapcsolatod..Hát ennyire nem bízol benne,hogy nyomozol utána??Én 2 évig éltem otthon egyedül,és a párom külföldön.Jó ha fél évente találkoztunk,és soha nem jutott az eszébe utánam kémkedni,mert bízott bennem,és nekem soha eszembe se jutott,hogy létezik más férfi is rajta kívül...

A rögeszméddel tönkre is tehetsz mindent...

2010. febr. 10. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyomozz utána.Főleg, ha rendes lány..Hinned kell neki.Inkább minél többet írj neki, msn-ezz vele, telefonáljatok stb.Így is elég nehéz ez a szitu, ne tedd bonyolultabbá.Ok nélkül meg pláne ne:)29/N (szintén távkapcsolatban)
2010. febr. 10. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
minden nap beszelunk msnen. de azert koszi lehet igazatok van.
2010. febr. 10. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok időt tölt veled msnen, akkor az is valami "garancia" arra, hogy nem csal meg... :)

Persze te ismered...bízz benne..:)

2010. febr. 10. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 2 éves távkapcsolatom, csak hétvégén találkoztunk, akkor egyetemista voltam, társaságkedvelő, sok baráttal, és ex őrjöngött, ha haverokkal elmentem bulizni (nem csaltam meg) Valósággal MEGUTÁLTAM ezért a hozzáállásért, a sok ok nélküli cirkuszért, gyanúsítgatásért - a kapcsolatunknak annyi lett. Hiába könyörgött, kiábrándított teljesen magából a bizalmatlanságával és a SAJÁT ÖNBIZALOMHIÁNYÁVAL!!! Met a féltékenységnek ez a szánalmas alapja! Hogy nem hiszed el magadról, hogy vagy olyan jó, hogy a csaj Téged szeret!

Most még talán lenne Neked visszaút, ne ronts el egy szép, több éves kapcsolatot!

29/N

2010. febr. 12. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem működőképes, legalábbis nekem és az ismerőseimnek nem vált be.
2010. febr. 12. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!