Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi nőket szitkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nőket szitkozó komment?

Figyelt kérdés

úgy vettem észre egyre több a "nőgyűlölő" kommentáló, kezdek félni mintha valaki tervszerűen szítaná az indulatokat, mi lesz ennek a vége?

20/l

2013. máj. 7. 16:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

#29-es nagyon jól leírta,a nőknek csak várnia kell nem kell tepernie egy pasiért ő csak elvan és a pasi menjen oda,miért is?

Hova van ez leírva valaki mutassa meg,hogy a pasi mehet csak oda?

Nektek kellene így mindig kitalálni,hogy hogyan menjetek oda a pasihoz és az elküld titeket,hát elmondanám a nők 90% kinyírta volna már magát,nektek ennyi előnyötök van,hogy ott a pin@ aztán azt képzelitek az valami szentély,tehát hogy a pasi teperjen nektek.

Ez a baj veletek,és csodálkoztok,hogy nem akarnak a pasik odamenni a f@szom se kíváncsi arra,hogy egy ZH-t megoldjak amikor kell egy csaj,most komolyan hozzátok egy PHD diploma is kevés lenne ha lenne ilyen szak,hogy hogyan beszélgessek a csajjal kurzuson.

2013. máj. 7. 17:45
 32/38 anonim ***** válasza:
25%

52% os, én vagyok a másik hímsoviniszta, az 53% os , a 29 es válaszoló.. Te meg akkor a 20 as. Szóval egy húron pendülünk. Látom átlátod te is a lényeget.

Hogy volt van előírva? Sajnos íratlan szabály, a mocskos etikett, amit már ősidők óta belénk /szeretnének sikertelenül/ nevelni, a rendszer, a társadalom.

Miért? na miér?

Mert ezek a negédes faszok ősrégen kitalálták, ohgy márpedig úgy lesz, hogy a nőknek körbe kell majd nyalni a seggüket, csak azért mert ők fiallnak. Hát köszöntem nem.

Akkor sem érnek többet semmivel sem! Mert ahhoz is kémcsólabor nélkül ugyanúgy két ember kell.

Ajánlom figyelmedbe a Silver linings c. filmet, Cooper/Lawrence játszik benne, na az egy korrekt film, amiben a pali kicsit pedáloztatja a nőt, hogy ő is tegyen már valamit a kapcsolatért, had dolgozzon a kicsike, ne csak ő akarjon mindig...bár a valóságban is így lenne. De nem ,az esetek többségében a nőt csak ki kell érdemelni, mert valóban, valami kibszott kincsnek tekintik magukat.

Ez a szülői nevelés csődje. Apuka ezt nevelte beléjük.

Valóban, nekem sincs a játszmáikra se türelmem, se idegzetem. Engem se tesztelgessenek. LEhet köpködni a véleményemet, de én nem sírok annyira,hogy sok a ribancnak nevezett nőegyed, azok legalább nem játszák az eszüket.

Lehetséges, hogy ők kezelnek egyenjogúkén, ha nem csak elvárnak, hanem az öledbe is üllnek!

2013. máj. 7. 17:53
 33/38 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó ez bizony nagyon igaz amit írsz.

Tényleg nem értem ezt ott volt az exem is a tipikus bort iszik vizet prédikál típus.

NEm értem én ezt,még nálunk ahol dolgozom pedig a világ leghatalmasabb multi cége,ott is a vezetők egy szinten vannak a munkatársakkal velünk,ott se a ki kell érdemelned,hogy szóba állunk veled,meg,hogy örülj,hogy itt dolgozhatsz hozzállás van.

Hanem megkérdezi többször is a vezetőm,hogy mivel nem vagyok elégedett min változtassunk,mit szeretnél,a csapat jó,elégedett vagyok-e vele.

Érdekes ők nincsenek magas lovon pedig azért egy kicsit sokkal de sokkal több mindent értek el az életben,mint egy csaj aki olyan magas lovon van a luka miatt,mert,hogy kincsnek hisztik magukat.

Én nekem ezért van ki a faxom velük,nem ehhez vagyok szokva,a nők csak kitárják a karjukat és arra várnak hogy a pasik menjenek oda és ,,nyerjék el a kegyeit",ennyi,meg szétrakják a lábukat,meg a másik nem tudják mit akarnak,na ehhez kell idegrendszer amihez nekem nincsen.

2013. máj. 7. 19:28
 34/38 anonim ***** válasza:
43%

„#29-es nagyon jól leírta,a nőknek csak várnia kell nem kell tepernie egy pasiért ő csak elvan és a pasi menjen oda,miért is?

Hova van ez leírva valaki mutassa meg,hogy a pasi mehet csak oda?

Nektek kellene így mindig kitalálni,hogy hogyan menjetek oda a pasihoz és az elküld titeket,hát elmondanám a nők 90% kinyírta volna már magát,nektek ennyi előnyötök van,hogy ott a pin@ aztán azt képzelitek az valami szentély,tehát hogy a pasi teperjen nektek.

Ez a baj veletek,és csodálkoztok,hogy nem akarnak a pasik odamenni a f@szom se kíváncsi arra,hogy egy ZH-t megoldjak amikor kell egy csaj,most komolyan hozzátok egy PHD diploma is kevés lenne ha lenne ilyen szak,hogy hogyan beszélgessek a csajjal kurzuson.”

Persze, ez tényleg így van:). Ennyit a női logikáról. Egyenlőség van, de elvárja,h a férfi kezdeményezzen, aztán ő meg a férfiak 98%-át elhajtja, mert nem elég „helyespassiii”, utána meg hisztizik,h nem mernek kezdeményezni:D. egyébként egy nő azért nem kezdeményez főleg, mert fél a visszautasítástól, nem azért, mert szte ez a férfi dolga. Félreérthető jeleket küld, így még vissza tud táncolni, ha nem megfelelő a reakció, vagy kitalál vmi fedőszöveget,h miért akar veled beszélni.

És bemásolom amit egy másik hasonló kérdéshez írtam: aj, megint egy szegény lányka, aki nem viseli el a kritikát. Először azt kéne felfogni,h aki kritizálja a mai nőket, AZ NEM MIND LÚZER, LÁTENS MELEG, SZŰZ VAGY IMPOTENS. Eddig érthető? Talán körül kéne nézni, esetleg magatokba nézni, és akkor rájönnétek, habár ez lehet,h túl nagy kérés egy nőtől. Azért kritizálnak sok mai nőt, mert gyakorlatilag a testükön kívül semmit nem tudnak már nyújtani. Vegyük az átlag mai huszonéves nőt. 10 kg vakolat az arcán, tangavillantás, formagatya. Ezekben riszálja magát, és ugye ezektől "szépnek" számít. Beképzelt, elvárásaik az egekben, legyen a férfi magas, jól keressen stb. viszont cserébe semmit nem tud/akar nyújtani. Na, ez a probléma. Hogy a legtöbb mai fiatal nő annyit tud,h nő. Magyarul sminkelni tud, öltözködni és dugni, és ennyi.

2013. máj. 12. 07:37
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez milyen vicces... Én egy olyan 10 évvel ezelőtt igazi csúnyalánynak számítottam, pokollá tették a sulis éveimet, és most ugyanezek a fazonok nyalnák a seggem, meg csorgatnák utánam a nyálukat. Na nem! Én rájuk se nézek :) Attól, hogy nő vagyok, még nem kell hülyének nézni! És nem kell a seggem nyalni, csak értékelni kell azt, hogy pl. nem hagyom magam minden ki suttyógyereknek megtoszni. Ennyi!
2013. máj. 14. 07:15
 36/38 anonim ***** válasza:
Jó kis topic, érdemes elolvasni.
2013. máj. 14. 18:44
 37/38 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes. De hol vannak a nők? Látom ők is egyetértenek. :D
2013. máj. 14. 19:16
 38/38 Költőnő? ***** válasza:

33n

én sajnálom, h ennyi a negatív tapasztalat srácok és sajnos azt is kell mondjam, rászolgáltak. Nem -tunk, -tak. Sok olyan nőt ismerek magam is, mint amit itt leírtatok. De ez nem bontható le nőre, pasira, ez emberség lenne, nem? Én, és a barátaim sosem tennénk ilyet egy férfival sem. Viszont pepitában kaptuk már meg a bunkóságot, az elszálltságot, a teremtés koronája hozzáállást. Most ezért szidnom kéne a férfiakat?

Nem. Minden ember ilyen vagy olyan, legyen szó nőről, férfiról, de én mindig hiszem, hogy akadnak jó kivételek és mindig örülök, ha találkozom eggyel.

2013. máj. 17. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!