Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi nőket szitkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nőket szitkozó komment?

Figyelt kérdés

úgy vettem észre egyre több a "nőgyűlölő" kommentáló, kezdek félni mintha valaki tervszerűen szítaná az indulatokat, mi lesz ennek a vége?

20/l

2013. máj. 7. 16:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
u.i. aki nálam jobban meg van elégedve magával, az hazudik ;)
2013. máj. 7. 16:52
 12/38 anonim ***** válasza:
11, végülis csak újraalkottam magam a női igények miatt, de tényleg nem akarok változni, ühüm...
2013. máj. 7. 16:56
 13/38 anonim ***** válasza:
végre elsöpörjük az egyenjogúságot <3 :D
2013. máj. 7. 16:56
 14/38 anonim ***** válasza:
Nem vagyok se szerencsétlen,se ribnc!! Kössz..
2013. máj. 7. 16:59
 15/38 A kérdező kommentje:
nem akarom izzítani a tüzet de a múltkor is eset nyomot hagyott bennem, reggelente barátom szokott kivinni a buszhoz kocsival, amikor szálltam ki két alak az út túloldaláról elkezdett szitkozódni, inkább nem írnám le, tény hogy szeretek csinosan öltözni, de ez még nem ok arra hogy lek..anak csakmert egy autóból szállok ki :(
2013. máj. 7. 17:00
 16/38 anonim ***** válasza:
Yeaaah abba a 3% ba tartozom (Y)
2013. máj. 7. 17:00
 17/38 anonim ***** válasza:

16:59 bizonyítsd akkor :D

amúgy kedves kérdező, akkor azok valóban vmi abortuszmaradékok voltak, dehát mint tudjuk nem mindenkinek egy az ízlése :D

(és rajtam kívül sem minden férfi szent :$)

2013. máj. 7. 17:02
 18/38 A kérdező kommentje:
ezek ilyen kis kocka gyerekek voltak, még jó hogy barátomat le bírtam nyugtatni :)
2013. máj. 7. 17:06
 19/38 anonim ***** válasza:

kár h lenyugtattad, én kifejezetten szeretek "Rendet tenni" ilyenkor, főleg ha ott az aktuális bnőm :D

legalább tudja hogy egy egész hadseregnek kell rámjönnie hogy legyen esélyük xD

2013. máj. 7. 17:09
 20/38 anonim ***** válasza:
37%

Kicsit tényleg fura,aki ribizik,DE és nagy DE,abban nekem is ki van az összes f@szom,hogy azt hiszitek,hogy aranyból van a lukatok,meg azt képzelitek nektek mindent lehet,bántani a férfit,megbeszélt időben például nem jöttök el pedig vár titeket,vagy nem is szóltok nektek ez természetes.

Pedig ez undorító és patkány jellem.

Vagy amikor kéretitek magatokat,túl sok veletek a munka,hogy randira hívás meg ilyesmi,se kedvem se türelmem hozzátok kéretitek magatokat ettől a falra mászok,meg elkezdtek tesztelni minket,hát csoda,hogy f@szom se kíváncsi erre és nem megyünk oda,nem azért mert parázok hanem a f@szomnak sincs kedve a hülye tesztjeiteket hallgatni meg a hülyeségeiteket,pláne napi 10 óra munka után.

Meg az a baj veletek,hogy nem vagytok egyenesek sőt egyáltalán nem hazudoztok össze vissza,hogy nem értek rá a talira mondjuk vagy nem értek rá a közös programra.

És nem,hogy szólnátok,hogy te hülye ne várj nem megyek meg nem akarok veled lenni,hanem jönnek a kifogások meg a hátulról mint a fodrász.

Egyenesen a szemembe meg kellene mondani,,bazzeg nem akarok veled többet lenni",semmi baj nem lenne,ennyit mondanék ok,örülök,hogy megismertelek hello.

Ennyi többet tuti nem hallana rólam,de nincsen kétség,hogy akkor most mi van.

Ja és ha szóvá teszem még nektek áll feljebb,mint az exemnél 40évesen annyi esze volt,mint egy marék lepkéknek,szóvá tettem,hogy már pedig megbeszéltük és még neki állt feljebb és amikor leb@sztam még pattogott,miér nem mondta,hogy nem akar velem lenni?

Ennyi,én mondtam,na engem te a büdös életben soha nem látsz és álltam is a szavam,a számát is kitöröltem.

Tényleg az a baj,hogy azt hiszitek,hogy pinátok van akkor a pasi vegye megtiszteltetésnek ha ti miss Mi Ladyk szóba álltok vele a pasi meg örüljön.

El vagytok ti tévedve lányok.

Tisztelet a kivételnek amit még nem láttam.

2013. máj. 7. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!