Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi nőket szitkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nőket szitkozó komment?

Figyelt kérdés

úgy vettem észre egyre több a "nőgyűlölő" kommentáló, kezdek félni mintha valaki tervszerűen szítaná az indulatokat, mi lesz ennek a vége?

20/l

2013. máj. 7. 16:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
75%
Azért,mert egyszerűbb nekik szidni a nőket,mint magukbam keresni a hibát.
2013. máj. 7. 17:11
 22/38 anonim ***** válasza:
28%

Meg a másik,hogy a pasi kezdeményezzem,ezt se értem ti miért nem tudtok?

Egyenjogúságot akartatok akkor tessék,jah hogy csak kell amikor a női szemszögből nézitek.Persze hogyne,nem tudom mi van veletek,de a tesóm is ezen a ponton van a nők nem normálisak hihetetlen,gazdag haveromnak is ki van a f@sza veletek,ez már azért jelent valamit.

2013. máj. 7. 17:13
 23/38 anonim ***** válasza:
*magukban
2013. máj. 7. 17:13
 24/38 A kérdező kommentje:
azért ne várd el hogy akárkivel szóba álljak, te sem tennéd sztem
2013. máj. 7. 17:16
 25/38 anonim ***** válasza:
47%

elmondom a csíziót

azért nem kezdeményeznek mert legtöbbjük BUTA hozzá.

kivétel nélkül mindegyik nő mikor rámír azt írja hogy "helló, mizu/miújs?"

a k*rvaanyád az :D

szóval a lényeg hogy valamiért fosnak

és ezek nagyon nem csúnya nők voltak...

2013. máj. 7. 17:18
 26/38 anonim ***** válasza:

Én sem,de lehet normálisan is közölni,hogy bocsi de nem,nem pedig ,,van barátom",meg hátulról jöttök,mert baszott idegesítő.

Egyenesen meg kell mondani én tuti,hogy utána lasszóval se tudna az a csaj visszaszerezni ha akkor nem akart utána se akarjon,én is ilyen vagyok,ha azt mondom nem akkor következetesen az örökre nem marad,de én egyenesen megmondom az illetőnek,hogy mi a bajom vele,miért nem.

Normálisan így menne,a melóhelyemen is ha valami nem oké,beszéljük meg,hát lehetne tőlünk mit tanulni egy kis multi kultúrát,ilyen összetartó jó csapat nem sok helyen van.

2013. máj. 7. 17:19
 27/38 anonim ***** válasza:
#24-esnek válaszoltam
2013. máj. 7. 17:19
 28/38 anonim ***** válasza:
67%

Sok az erkőlcs náci

Az arab alfahim tipus.

Sokan szidják egy csalódás után a másik nemet.

F/23

2013. máj. 7. 17:35
 29/38 anonim ***** válasza:

Egyre több, szerintem bőven megalapozott. Mert nincsm eg az egyensúly sem az elvárások sem pedig a ki mit tesz azért,hogy egy viszony összejöjjön -közt. A nők javára természetesen. A nők pedig kihasználják, aljasul visszaélnek vele. Nyilván nem rám vonatkozik, csak látom, hallom hébe hóba meg amúgyis,hogy hol hogyan basznakrá a bepróbálkozó emberek. Aprítják a lúzereket!

A lúzerek egy része meg nem /biztos/ hogy tehet arról,hogay azt hozta ki belőle a sors, az élet.

Bezzeg bazzeg, ha a nőknek kéne udvarolni, a sok pofáraeséstől, amit benyelni kéne nekik, már a 80% -uk felkötötte volna magát. De ők sose sérülnek. Egyszerüen ez elfogadhatatlan, hogy nekik egy ismerkedésnél semmit! semmit! nem kell kockáztatni.

Ez legalább akkora előny, mintha valaki mutimilliárdos családba születik, és soha nem kell neki dolgoznia, más meg éjt nappallá téve trógerol a szarért - átvitt értelemben. Hatalmas előnye van a jó helyre születettnek, behozhatatlan, és ő is ember ugyanúgy, mégis neki ezerszer könnyebb boldogulni, ezerszer kevesebbet kell neki szarakodnia. Legalább ekkora egyensúlyeltérés van az ismerkedés terén a nemek közt egy átvitt értelmű példával bemutatva...és bizony emberileg egyik nő sem különb a férfiaknál. Mégis nekik illendő előszőr betakarodni az ajtón például. Igen! Az oroszlánketrecbe! Oda nagyon szívesen előreengedem őket! 8)

2013. máj. 7. 17:39
 30/38 anonim ***** válasza:

Mert a nők is ugyanezt csinálják... Egyszerűbb a másikra kenni mindent, mintsem elérni egy olyan szintet, hogy az ember rájöjjön a hibáira, és kezelni tudja azokat.

Viszont nem kell aggódni, nem fog világméretű nemek közötti háborúba torkollani az egész... :D

2013. máj. 7. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!