Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akit olyan sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akit olyan sok vagy durva csalodás ért hogy azt érezte soha nem lesz párja aki iránt vonzodik is, de rendes is az illető?

Figyelt kérdés
És utána még is megtalálta?

2013. ápr. 14. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt, szenvedtem 1 hónapot, megismertem egy másikat, olyan boldog vagyok mint még soha
2013. ápr. 14. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
mennyi ideje vagytok együtt?
2013. ápr. 14. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
igen sok.nagy csalódáson estem át mire meg találtam az igazit 29 évesen sőt ismerek olyat is aki később találta meg
2013. ápr. 14. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
én sajnos azok közé tartozok akit megcsaltak 20 évesen most 22 vagyok és van bnőm aki nagyon szeret és mindent megtesz értem, de én még se tudom 100%ban szeretni :/
2013. ápr. 14. 20:32
 5/6 anonim válasza:
nekem.volt egy több mint egy éves.kapcsolatom.azthittem ,hogy soha.nem leszek már boldog .és most boldog párkapcsolatban élek 8 hónapja.igaz w év alatt sikerült elfelejtenem az előzőt
2013. ápr. 14. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem épp elég ért, sok visszautasítást kaptam. Legutóbb volt egy jónak és boldognak ígérkező kapcsolatom ami sajnos nemrég ért véget. Szerettem volna azzal a nővel hosszú kapcsolatot de csak pár hónapara sikeredett. Boldog voltam vele és minden a legszebben és legcsodálatosabban alakulni látszott, mire a múlt héten szakított velem. Most is nagyon fáj és igazából a mai napig nem értem, hogy miért alakult így.
2013. ápr. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!