Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem, hogy lezáratlan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy lezáratlan a dolog kettőnk között. Éreztél már így? Elmeséled?

Figyelt kérdés

Igazad lett?

Hónapok óta végeztünk, de van bennem egy érzés, miszerint mi még leszünk együtt.

(az a fél vagyok, akivel szakítottak)

Még mindig megkeres időközönként, bár állítólag nem érdeklem.

Én úgy érzem, ez most az adott élethelyzet miatt alakult így.

Nagyon erősen érzem azt, hogy ennek még nincs vége.

Voltatok már így?

2020. szept. 17. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miert nem lepsz tovabb es kezdesz massal bele, vagy ismerkedesbe vagy barmi? Te mennyi ido vagy? Te vagy a pasi?
2020. szept. 17. 17:55
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
El kell engedni, ne reménykedj és legyen egod. Ha te mindig érezteted vele, hogy az ajtó nyitva áll, akkor ő tudni fogja, hogy akkor sétál vissza, amikor akar. Ha igazán szeretett volna téged, akkor értékelt volna és elfogadja a segítséged ahelyett, hogy elmenekül. Ő elmenekült. Mit akarsz még tőle? Hogy tudnál bízni benne úgy, hogy tudod, hogy némi nehézség és ő kilép az életedből?
2020. szept. 17. 18:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő :(
2020. szept. 17. 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Irj privatot meselj kivancsi vagyok!
2020. szept. 17. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Nőként hiába vársz válaszokat.A férfi szeret hárítani,engedd el.
2020. szept. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!