Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kicsit hosszú lesz a dolog,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit hosszú lesz a dolog,de a segítségetekre lenne szükségem. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

A mostmár volt párom, számomra az igazi,elhagyott.

Amikor összejöttünk,akkor született meg az első gyermeke,és azóta a volt barátnő pokollá teszi az életünk .

Többet között azt mondta,ha velem van,nem hozhatja el a kislányt,csak ha láthatás van,én a közelébe sem mehetek,satöbbi .

Nagyon elegem volt a csaj sok cirkuszából,és bár a párom mellettem állt,direkt elkezdtem bunkózni vele,hogy elhagyjon.

Megtette.Elhagyott.Masfel hétig jó volt,úgy éreztem jól tettem,annyit lehet a gyerekèvel, amennyit akar,és boldog.

Viszont egy hete szenvedek..csak sírok,nem eszek,de őt annyira megsértettem,hogy már nem is válaszol ha írok neki.

Direkt olyan dolgokat vágtam a fejéhez,ami fáj neki,azért,hogy könnyen el tudjon felejteni.Egyszerűen annyira megsértettem,hogy ignorál.

De nem láttam más kiutat...viszont napról napra jobban hiányzik,és nem tudom elfelejteni.

Mindent megkaptam tőle,amire vágyok,de a csaj terrorját már nem tudtam elviselni,főleg hogy anyósom is behódolt neki.

Párom nem.Mellettem állt.De a csaj úton útfélen belém állt

Nem ment így.

Írjam meg Neki az igazat,hogy mit miért tettem ?

Segíthet ez még valamit ?

Nekem ez rettentően rossz,hogy semmire nem reagál,sehol nem törölt,nem tiltott,de nem is válaszol.

Azt hiszi alapból vagyok ilyen paraszt,hogy így bántom.

De nem..azt akartam neki fájjon és haragudjon meg örökre rám.

De nem gondoltam én ezt át...😞

Fáj nagyon 😞

2020. aug. 9. 12:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Iszonyatosan buta vagy. Keressél más pasit és ne játszmázzál többet.
2020. aug. 9. 12:45
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Bírd ki még pár napig, es ha nem javul a lelkiállapotod, akkor keresd fel személyesen, úgy mondd el neki. Kár, hogy az anyós is beleszól a dologba, neki nem kéne.
2020. aug. 9. 12:46
 3/17 A kérdező kommentje:

1-es,köszi...azért nem érzem magam iszonyatosan butának,inkább az a buta aki azt hiszi,hogy a gyermeke apja az ő tulajdona.

Ez nem így működik.

Nyilván nem így kellett volna elhagynom,ezt át kellett volna gondolnom,de akkor ez tűnt helyesnek

Már nem.

De úgy érzem már későn jöttem rá.

2020. aug. 9. 13:11
 4/17 A kérdező kommentje:

2-es.

Anyósom nagyon szeret engem,de úgy gondolja,hogy a lánynak joga van mindenhez

Bár mikor szakítottunk,látta a lányon hogy örül.

És mesélte exem hogy anyósom mindjárt mondta neki hogy ne örülj,ti ettől nem fogtok soha kibékülni.

Na akkor állítólag még durvább lett a csaj,akkor mondta ha meglát engem az exem közelben,akkor nem áll jót magáért.

Az eszem azt mondja,hogy jobb is hogy ebbe nem vagyok már benne,az egész életünk tönkre tennè.

De a szívem vérzik.

Hiányzik.

Szeretem.

És nem tudom elengedni

2020. aug. 9. 13:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem utólag kellene elmondani.. Akkor kellett volna vele a problémáról beszélni. Ha akkor leültök és beszéltek erről, akkor most nem taszították volna el magadtól valakit aki szeret és te us szereted.
2020. aug. 9. 13:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon elegem volt a csaj sok cirkuszából,és bár a párom mellettem állt, direkt elkezdtem bunkózni vele, hogy elhagyjon."

Ehelyett a játszmázás helyett miért nem vállaltad fel, hogy te szakítasz, ha nem tudják előbb-utóbb normalizálni a viszonyukat az exével?

Az exed miért hagyta el a volt párját a közös gyerekük megszületése előtt?

2020. aug. 9. 13:32
 7/17 A kérdező kommentje:

Tudom,butaság,és én sem értem miért így csináltam,de így úgy voltam vele,hogy megutál,és végleg vége,ha simán szakítunk,akkor tudom,hogy szenvedünk mind a ketten.

Így csak én.

Ő nem.

Mert gyűlöl.

Ez egy nagyon rövid kapcsolat volt,pár hétig voltak együtt,már szakítottak,mikor kiderült hogy terhes.A lány nem akarta elvetetni,pedig többször beszélt vele a volt párom.

2020. aug. 9. 13:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább, majd elmúlik a rózsaszín köd idővel. Annyit egy faszi sem ér, hogy az ex terrorját tűrd hosszú ideig miatta. Az exed is igen gyenge fiúcska, ha nem tudja kordában tartani a csajt. Egy idő múlva meg hálát adsz az égnek, hogy kiléptél ebből az egészből.
2020. aug. 9. 13:48
 9/17 A kérdező kommentje:

Egyébként anyukám is ezt mondta,és minden barátnőm is,hogy jobb lesz ez így.

Nekem az fáj,hogy semmire nem ír vissza,emiatt érzem rosszul magam.

Nem értem hogy bírja ki

Van több közös függőben maradt dolog,emiatt is írtam neki,semmi válasz.

Valahol idegesít ,és csak kattogok folyton hogy miért nem ír

2020. aug. 9. 14:09
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Játszmázással oldottad meg a problémát, most mit vársz? De igen, buta vagy, intelligens ember nem így viselkedik. Sértegetted, azt akartad, hogy fájjon neki, mert így láttad jónak, csak éppen visszanyalt a fagyi, hát így jártál. És még azt hiszed, hogy nem vagy buta. Egyetlen dolog, amit még megtehetsz, sőt meg is kell tenned, hogy vállalod végre a döntésed következményeit, ahogy azt érett felnőtt emberek szokták. Szakítottál, kész, akkor hagyd is őt békén. Látod, hogy nem kér belőled. Inkább keress fel egy szakembert, mert véleményem szerint te sem vagy százas.
2020. aug. 9. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!