Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kicsit hosszú lesz a dolog,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit hosszú lesz a dolog,de a segítségetekre lenne szükségem. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

A mostmár volt párom, számomra az igazi,elhagyott.

Amikor összejöttünk,akkor született meg az első gyermeke,és azóta a volt barátnő pokollá teszi az életünk .

Többet között azt mondta,ha velem van,nem hozhatja el a kislányt,csak ha láthatás van,én a közelébe sem mehetek,satöbbi .

Nagyon elegem volt a csaj sok cirkuszából,és bár a párom mellettem állt,direkt elkezdtem bunkózni vele,hogy elhagyjon.

Megtette.Elhagyott.Masfel hétig jó volt,úgy éreztem jól tettem,annyit lehet a gyerekèvel, amennyit akar,és boldog.

Viszont egy hete szenvedek..csak sírok,nem eszek,de őt annyira megsértettem,hogy már nem is válaszol ha írok neki.

Direkt olyan dolgokat vágtam a fejéhez,ami fáj neki,azért,hogy könnyen el tudjon felejteni.Egyszerűen annyira megsértettem,hogy ignorál.

De nem láttam más kiutat...viszont napról napra jobban hiányzik,és nem tudom elfelejteni.

Mindent megkaptam tőle,amire vágyok,de a csaj terrorját már nem tudtam elviselni,főleg hogy anyósom is behódolt neki.

Párom nem.Mellettem állt.De a csaj úton útfélen belém állt

Nem ment így.

Írjam meg Neki az igazat,hogy mit miért tettem ?

Segíthet ez még valamit ?

Nekem ez rettentően rossz,hogy semmire nem reagál,sehol nem törölt,nem tiltott,de nem is válaszol.

Azt hiszi alapból vagyok ilyen paraszt,hogy így bántom.

De nem..azt akartam neki fájjon és haragudjon meg örökre rám.

De nem gondoltam én ezt át...😞

Fáj nagyon 😞

2020. aug. 9. 12:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10-es,ez nagyon kellett,köszi !

Viccen kívül.

2020. aug. 9. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg azt hitted, hogy itt most mindenki a lelkedet fogja pátyolgatni. Arra ott van a családod, itt mi azonban kívülről szemléljük a dolgokat. Felnőtt ember ezt úgy oldja meg, hogy beszél a partnerével, hogy neki ez így nem jó, és ha ez és ez nem változik rövid időn belül, akkor meghozza a döntést, ami úgy fog kinézni, hogy el fognak válni az útjaik. És ha meghozta a döntést, akkor ahhoz is tartja magát, bármennyire is fájdalmas. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy itt egyedül a gyerek anyja a hunyó. Magad se tudod, hogy mit akarsz. A kérdésedre válaszolva, nem kell írnod neki semmit, az ügy le van zárva. Azt akartad, hogy elhagyjon, el is hagyott, kipipálhatod. Szedd össze magad, nézz előre és tűzz ki egy új célt, az majd lefoglal megint, hogy ne gondolkodj annyit felesleges dolgokon. 10-es voltam.
2020. aug. 9. 15:37
 13/17 A kérdező kommentje:

10-es,nem,hidd el nem azt akartam hogy valaki a lelkem ápolja hanem talán pont ez kellet,hogy valaki észhez térítsen.

Én akartam ezt,mert nem jó nekem,viszont szeretem,ezt nem tagadom.

De nekem nincs arra szükségem,hogy Facebookon posztol egy képet a gyerekkel és megjelöli az anyját és szivezgetik egymást következőben meg azt írja hogy szerelmes az éj társaságomban.

És ezt hiába mondtam neki,azt mondta az a nő az anyja,megjelöli.

Nekem nem tetszett.Es szerintem igazam van.

Ettől függetlenül szeretem,és rohadt nehéz.

De ezt egy életen át nem tudom elviselni.

Nem megy.

Hiába áll ki mellettem a párom,tudom,hogy neki sem könnyű így,és tudom azt is hogy nem engem választana,ha odáig jutna a dolog.

Még egyszer köszönöm 10-es,sokat segítettèl.

2020. aug. 9. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj a keményebb hangnemért, én így látom, de örülök, hogy te is látod, hogy ennek nincs értelme. Tedd túl magad rajta és nézz előre. Nekem is volt ilyen időszakom, tudom milyen nehéz. De hidd el, napról napra jobb lesz. Ne keresd őt mondvacsinált ügyekkel, azzal csak magadnak ártasz.
2020. aug. 9. 16:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem haragszom,hidd el pont ez kellett!

Rohadt nehéz, tényleg.

Most azt érzem hogy ezt nem élem túl,de nem megy vele.csak szenvedek.

Nem akarom saját magam tönkre tenni.

2020. aug. 9. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát a legjobb pasikért meg kell küzdeni. Aztán aki kapja marja.
2020. aug. 9. 16:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy a saját szempontjaid mellett mennyire próbáltál belegondolni abba, hogy az elmúlt időszakban miken ment keresztül a volt párod, milyen lehetett az megélnie, hogy részben a saját felelőtlensége miatt gyereke lesz egy nőtől, akivel nem akar együtt élni és közösen felnevelni a születendő gyereket, és akit gyakorlatilag alig ismert meg egy pár hetes kapcsolat során.

Milyen érzés lehet neki az, hogy emiatt ahhoz, hogy a saját fiával vagy lányával, aki iránt nyilván érez szeretetet és felelősséget, legalább valamifajta kapcsolata legyen, meg kéne próbálnia valamiféle normális viszont kialakítani az exével, aki - függetlenül attól, hogy ő sem hozott felelősségteljes döntést, amikor egy pár hetes kapcsolatban teherbe esett - érzelmileg nyilván nagy csalódásnak és cserbenhagyásnak élte meg, hogy egyedül kell felnevelnie a közös gyereküket.

Azt írtad, kiállt melletted és a kapcsolatotok mellett. Erre te - a saját bevallásod szerint - elkezdesz vele bunkózni, elkezded sértegetni és tudatosan fájdalmat okozni egy olyan élethelyzetben, ami amúgy is baromi nehéz lehet a számára, ahelyett, hogy ha tényleg szeretted, megpróbáltad volna segíteni átvészelni neki a legnehezebb időszakot, lelkileg támogatni, aztán ráértél volna akkor szakítani vele, ha azt láttad volna, hogy nem sikerül idővel a békésebb viszony felé terelni az exével a kapcsolatukat legalább a gyerek érdekeire való tekintettel, és ez a közös életetekre is olyan mértékig rányomta volna a bélyegét, ami már nem tolerálható.

Lehet, hogy tényleg csak időt spóroltál magadnak azzal, hogy elmartad magad mellől, de legalább a következő kapcsolataidra nézve érdemes levonnod azt a tanulságot, hogy játszmázás helyett érdemes lenne őszintének lenni és meghallgatni a másikat is.

2020. aug. 9. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!