Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legkegyetlenebb mondat/dolog amit szakítás vagy elutasítás közben neked mondtak?
Annyira vészesen kegyetlen mondatokat nem mondtak nekem. Inkább csak rosszul estek, de volt alapja is(pl volt olyan aki azt mondta nekem, hogy depressziós vagyok mert nem akarok lefekudni vele 😆, viszont nem sokkal később kiderult, hogy tényleg az vagyok).
Amit én mondtam egyszer egy pasinak, hogy undorodom tőle. Ő amúgy is olyan személyiségű volt, hogy nehéz volt megszabadulni tőle és ez volt az utolsó amit mondtam neki.
Volt egy pasim aki kontroll mániás volt, azt akarta mindenki olyan légyen, amilyennek ő akarja.
Ő mondta egy vita során, hogy 1 éve foglalkozom veled és mégis olyan hülye vagy mint voltál... Mintha kutyaiskolaban lennénk...Amikor máskor nem csináltam amit akar akkor pedig azt mondta, hogy a műveltségem alapján azt hitte okos vagyok de ugyanolyan buta vagyok mint a többi ember... Valószínűleg volt még 10 másik ilyen, de nem emlékszem, mert nem vettem fel ezeket a dolgokat, hiszen tudtam, hogy pszichopata, már a végét járta a kapcsolat.
Az első komoly kapcsolatom végén mondta a srác (én 16 ő 17 volt) hogy már ideje volt hogy vége legyen (több mint 1 évig voltunk együtt, egymás szüzességét vettük el), mert így legalább normálisan lesz ideje xbox-ozni... Hát ott egy kicsit megszakadt az önbecsülésem...
Aztán mikor másnap ittam neki hogy az összes közös képünket törlöm a közösségi oldalról, de amin a kutyájával vagyok fent hagyhatom e, még ő sértődött meg hogy máris törlöm a képeket. Holott ő szakított. Na itt kicsit visszatért az előző napi önbecsülésem 😀 foggyos volt egy kicsit a csávó
26/L
Bánom is megismertelek. Bár soha ne ismertelek volna. 12 évet pazaroltam rád.
Köszi. 30F
Négy év együttélés után, visszaköltözött az anyjához a 37 éves exem, pár nap után rám írt ezzel: most boldogabb vagyok anyámmal, mint veled a négy év alatt.
Hát öö.. 😂😂
N/27
15 év után szakítottam, reakció: "úgysem kellesz majd senkinek, nem vagy jó semmire, ha szexhiányod lesz, mert bottal sem nyúl hozzád senki, engem ne keress"
:/
A párom sokáig titkolta előlem,hogy biszexuális, majd később kiderült, ez vezetett a szakításhoz. Mikor szakítottunk, ezt a mondatot nekem vágta, amit sosem felejtek el, az önbizalmam azóta sincs rendben.
"Hogy tudd,nővel sosem csaltalak meg, csak férfival."
Az egyiknél: "Valami hiányzik" - 2 héttel azután, hogy lefeküdtünk, ezzel szakított.
A következőnél meg: az, amikor kiderült az új barátnője évekkel fiatalabb nálam - úgy, hogy még én se vagyok 25. Még úgyis belemar néha a tudat az egómba, hogy van párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!