Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt eddig a legkegyetleneb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legkegyetlenebb mondat/dolog amit szakítás vagy elutasítás közben neked mondtak?

Figyelt kérdés
Ami nagyon rosszul esett.
2020. ápr. 15. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nélkülem nem vagy senki, ha elhagynálak éhenhalnál."

Ok. Én hagytam el ezután. Még azon a héten könyörgött sírva a telefonban. Kiröhögtem. Persze azóta se haltam éhen :D

2020. ápr. 26. 11:48
 12/16 Ollókezű Edward ***** válasza:
85%

"Szép volt, jó volt, de már tényleg kedvem lett más nőket kefélgetni."

Egymás szüzességét vettük el, sosem talált be a lukba elsőre, az előző nője csak a pénzéért tartotta.

2020. ápr. 26. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát szerintem az durvább, hogy a barátom azt hitte megcsalom, és ezért szakított velem.2 hónapja. fertőzésem volt, amit kezeltettem, tünetem nem volt,rendben voltam, de rá 2 hónapra megint probléma volt.a 3.doki jött rá h nemi betegséget szedtem össze valahol.én hűséges típus vagyok, fogalmam sincs hogy szedtem össze...na, azóta élőhalott vagyok, nem tudok aludni,idegösszeroppanás stb...szerintem ettől durvább nincs.
2020. ápr. 26. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

"Szeretlek nagyon, de nem szerelemmel. Mi soha nem jártunk együtt, soha nem voltunk szerelmesek. Ha be kéne soroljalak valahová, azt mondanám, egy kedves ismerős vagy".

Ez 3 évnyi kapcsolat után, ami eléggé komolynak indult. Igaz, nagy volt köztünk a távolság és volt más akadály is, korkülömbség, alig volt alkalmunk találkozni. Ezért bocsájtottam meg neki, mert tudom, hogy igaza volt. Ez volt az egyetlen alkalom, mikor jobban örültem volna, ha egy férfi inkább hazudik nekem. Igen, csak azt szerettem volna, ha valami szépet hazudik, amire majd jó lesz visszagondolni.

Mit érek az őszinteséggel, azzal, hogy az igazat tudom, ha mindíg összetörök, ahányszor eszembe jutnak ezek a mondatok?!

20 év után is, minden nap.

2020. ápr. 26. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Te az a típusú nő vagy, akit mindig mindenki meg fog csalni . Évekig nem tudtam ezután megbízni egy férfiben sem. :(
2020. ápr. 27. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudok rád nőként nézni, mert dagadt vagy.
2020. máj. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!