Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legkegyetlenebb mondat/dolog amit szakítás vagy elutasítás közben neked mondtak?
"Nélkülem nem vagy senki, ha elhagynálak éhenhalnál."
Ok. Én hagytam el ezután. Még azon a héten könyörgött sírva a telefonban. Kiröhögtem. Persze azóta se haltam éhen :D
"Szép volt, jó volt, de már tényleg kedvem lett más nőket kefélgetni."
Egymás szüzességét vettük el, sosem talált be a lukba elsőre, az előző nője csak a pénzéért tartotta.
"Szeretlek nagyon, de nem szerelemmel. Mi soha nem jártunk együtt, soha nem voltunk szerelmesek. Ha be kéne soroljalak valahová, azt mondanám, egy kedves ismerős vagy".
Ez 3 évnyi kapcsolat után, ami eléggé komolynak indult. Igaz, nagy volt köztünk a távolság és volt más akadály is, korkülömbség, alig volt alkalmunk találkozni. Ezért bocsájtottam meg neki, mert tudom, hogy igaza volt. Ez volt az egyetlen alkalom, mikor jobban örültem volna, ha egy férfi inkább hazudik nekem. Igen, csak azt szerettem volna, ha valami szépet hazudik, amire majd jó lesz visszagondolni.
Mit érek az őszinteséggel, azzal, hogy az igazat tudom, ha mindíg összetörök, ahányszor eszembe jutnak ezek a mondatok?!
20 év után is, minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!