Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem, hogy lezáratlan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy lezáratlan a dolog kettőnk között. Éreztél már így? Elmeséled?

Figyelt kérdés

Igazad lett?

Hónapok óta végeztünk, de van bennem egy érzés, miszerint mi még leszünk együtt.

(az a fél vagyok, akivel szakítottak)

Még mindig megkeres időközönként, bár állítólag nem érdeklem.

Én úgy érzem, ez most az adott élethelyzet miatt alakult így.

Nagyon erősen érzem azt, hogy ennek még nincs vége.

Voltatok már így?

2020. szept. 17. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakított?
2020. szept. 17. 13:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A többség így van vele, mert nehéz a leválás. Idővel majd sikerül, ha tesz is érte az ember. Teljesen felesleges újra kezdeni, ami elsőre nem ment, az másodikra sem fog. Nagyon kevés a kivétel.
2020. szept. 17. 13:53
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Volt.Ha érdekel, privátban leírom.
2020. szept. 17. 14:08
 4/15 Ramos ökle ***** válasza:
86%
Ez általában csak a szakítás utáni érzelmi törés miatt van. Többségében nem lesz újrakezdés.
2020. szept. 17. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha még esetleg össze is keverednétek, az már soha nem lesz az igazi. Az csak azért lesz, mert hiányzik a másik, de attól még a sebek és tüskék megmaradnak. Testileg kibékülhettek, de a lélek nem felejt. Szóval jobb volna lezárni.
2020. szept. 17. 14:21
 6/15 A kérdező kommentje:

3-as: persze, privátban jöhet a történet! :)

1-es: a szakítás oka számomra tisztázatlan. Sok egyéni problémája alakult ki a végére, amikkel küzd, és szerintem már a kapcsolatot is úgy élte meg, mint egy teher, mert azt érezte, nem tud helytállni. Azt mondta, míg ez a helyzet nem változik, csak bántana engem.. És lényegében igaza van, mert nekem ez valahol kudarcélmény, mert segíteni szerettem volna, de úgy tűnik, neki most egyedül kell lennie.. Én meg nem tehetek mást, minthogy elfogadom. :(

De bennem van az, hogyha egyenesbe jön az élete, talán visszatér hozzám.

Nem tudom, lehet, idővel ez tényleg elmúlik, de egyelőre nem ezt érzem, hanem azt, hogy nekünk együtt kell lennünk, mert jó páros voltunk. :(

2020. szept. 17. 14:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok? Gondolom, fiatalok. Mert a leírásból az jön le. Engedd ezt el, mert nagyot fogsz csalódni. Ha valaki téged akar, nem fog a problémái miatt elmenekülni, hanem együtt oldjátok meg. Szerinted az hogy fog kinézni, ha majd mindig lelép, ha van valami? Persze, kifogásnak sem egy utolsó egy ilyen egyeseknél, akik szakítani akarnak.
2020. szept. 17. 15:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Valami hasonló.
2020. szept. 17. 15:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Ő 30 éves
2020. szept. 17. 16:40
 10/15 Igazanbunko ***** válasza:
74%

A másik fél a nő, ugye?

Megnyugtatlak, csak te érzed úgy, hogy ez lezáratlan...

2020. szept. 17. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!