Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legdurvább dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább dolog amit hallottál magadról szakítás után?

Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hiányzok a családi asztaltól
2020. máj. 29. 19:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy skizofrén vagyok, aki megmutatta az igazi természetét. Arról volt csak szó, mikor kedves voltam akkor jó kedvem volt és kedves voltam, mikor még szemétkedtek velem, akkor szomorú vagy dühös. :D
2020. máj. 29. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az aki a volt partneréről csúnyán vélekedik, az saját magát minősíti ezzel. Mert mégis együtt voltál azzal a valakivel, attól hogy nem működött nem kell. Soha nem mondok rosszat az exeimre, mert valamiért mégis velük voltam.

Persze én is megkaptam már szakítás után, hogy egy beképzelt világi fruska vagyok.

Aminek mai napig nem értem a valóságalapját.

2020. máj. 29. 19:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a szülei mennyi ajándékot vettek nekem (takaró, törölköző, bögre, ilyesmik) és hogy ezek miatt nekem mennyire ki volt nyalva a seggem.
2020. máj. 29. 19:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ő mennyi mindent megtett értem és a kapcsolatunkért, mennyi ajándékot vett nekem, elvitt minden hová és én semmit se tettem hozzá a kapcsolathoz.

1x vett egy cserepesvirágot, és 2x csokit, 2x mentünk el vacsizni. Ezt mind fél év alatt.

2020. máj. 29. 19:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Pletyka nem volt, másjellegű dolog történt.

Megcsalt, kidobtam. A testvérének, családjának, ismerőseinek azt mondta, hogy csak szünetet tartunk. De majd valószínűleg megyek velük következő hónapban nyaralni.

Ha a tesójának nem mesélem el, mi történt, még hetekkel később is várta volna, mikor megyek, mert az exem sose hozta szóba a szakítást. Azóta se. 2 év telt el. 😂

2020. máj. 29. 19:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nagy színésznő vagyok.

Bevallom elgondolkodtam rajta, és sajnos igaza volt.

2020. máj. 29. 20:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy anyám azért halt meg mert utált. (valójában leukémiás volt)
2020. máj. 29. 20:19
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

R*banc vagyok, mert nem akarok vele lefeküdni. 😂

A mai napig nem értem az összefüggést, de pont így mesélte a haverjainak. (a barátai se értették)

3 napja voltunk együtt, szűz voltam és ezt tudta is a pasi. Követelőzött, hogy bújnak vele ágyba én meg a sokadik meg nem értett visszautasítás után inkább dobtam.

2020. máj. 29. 20:54
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer megkaptam, hogy én őrült vagyok és betegesen féltékeny és fél, hogy mit tennék vele vagy akár a kocsijával.. :D

Mindezt azért kezdte el hozzám vágni, mert rájöttem hogy félrekefél az exével. Jó, hogy kiakadtam és összevesztünk. Az volt a maximum, amit tettem hogy elküldtem mindegyiket melegebb éjhajlatra egy “kedves” üzenetben aztán megszakítottam minden kapcsolatot. De szerinte én idióta vagyok, aki kitudja még mire képes... :D :D nem tudom milyen reakcióra várt, nem is értettem. Lehet azt várta, hogy majd megdicsérgetem őket azért, amit tettek. De hogy a kocsijával vagy vele ténylegesen bármi durvát tegyek... :D nevetséges.

Ebből látszik mennyire gyökér.

Mindenesetre elmondhatom, hogy hazudtak nekem és megcsaltak, az expasim mégis engem tartott még betegnek, mert rosszulesett nekem amit csinált. Fergeteges volt :D

2020. máj. 29. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!