Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog, ami rátok nézve elég szánalmas cselekedet volt szakítás után?
Felhívtam, és olyan dolgokat mondtam neki, amit sosem lett volna szabad. Mikor kicsit magamhoz tértem, írtam neki egy bocsánat kérő levelet, és többé nem zaklattam, szégyelltem magam nagyon a történtek miatt, ilyen "elmebajra" nincs mentség.
Így ért véget egy 6 éves kapcsolat, amiben az utolsó fél évet azzal töltöttem, hogy megpróbáltam visszaszerezni, mert úgy gondoltam, ő életem párja.
f37
Együtt laktunk, szakítás utáni estén már nem aludt otthon, pár nappal később pedig felhozta az új nőjét a lakásba, mintha mi sem lenne természetesebb.
Ez már évekkel ezelőtt volt egyébként. A történethez tartozik,hogy a nő vagy 20 évvel idősebb volt és pár numera után megmondta az exemnek,hogy szakít vele,mert nem akarja a családja előtt felvállalni.
27N
A legutolsó, végleges szakítás után már semmit, na de mire odáig eljut az ember, elkövet néhány olyan dolgot amit utólag már nem is ért és restelli.
Mindenkivel megesik ez.
Kibékültem vele kétszer is (ez már önmagában szánalmas rám nézve), a harmadik szakítás után pedig belementem kisded játszmákba (de előtte így is hetekig viseltem a szakítás után teljes nyugalommal és méltósággal, ahogy fröcsög, bunkózik, szabotálja a cuccok visszacserélését, stb.).
Most már csak nyugalmat szeretnék és mindkettőnknek mihamarabbi "regenerálódást".
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!