Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után (2 éves kapcsolat és 1 hete lett vége) divatos törölni az exeket facebbok ismerősök közül, hogy semmi ne emlékeztessen rá (a végén több veszekedés volt)?

"divatos"??? :O
ha te úgy érzed, hogy számodra könnyebben megy így a felejtés, akkor igen, egyébként nem törvényszerű, hogy ki kell törölni!

Szerintem inkább arról van szó, hogy ha "szem előtt van" az illető, sokkal nehezebb túllépni. Különben is, miért is kellene kötelezően ott hagyni az ismerősök között? Ha barátságban válnak el a felek, akkor megértem, de csúnyább szakításnál, ahol megszűnik a kommunikáció és amúgy sem szól már egymáshoz többet a két fél, ott minek? Képmutatás lenne az egész.
Nekem 3 komoly kapcsolatom volt a párom előtt, az első kettőnél nem is volt még facebookom, így ez a "dilemma" úgy ahogy van, kimaradt. Utolsó exem viszont az egyetlen ember, akit valaha le kellett tiltanom, ugyanis durván zaklatott (évekig) a szakítás után, így ahol tudtam, tiltottam, szigorítottam a biztonsági beállításokon is (idegen nem talál meg, nem jelölhet be, stb). Azóta sok év eltelt, de azóta sem oldottam fel a tiltást, nem is fogom, biztos, ami biztos.

Nekem eszembe se jutott ilyen amikor szakítottam a párommal. De divatosnak lehet hogy divatos...
Én akkor vettem észre hogy egyáltalán letörölt, amikor újra bejelölt :D kb 1 évvel a szakítás után találkoztunk egy buliban, akkor beszélgettünk egy kicsit, és utána jelölt be :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!