Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most akkor mi van? Szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Szeret vagy nem? (hosszú)

Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt párom azt mondta szeretné hogy ha szétmennénk hogy ne tudjon bántani mert azt mondta rossz barát. Van benne igazság de elfogadtam mert ismerem tudom milyen és nem gondoltam vészesen rossznak. Aztán egy hónapra rá amikor már végleg lemondtam a győzködéséről és bizonygatásról milyen jók vagyunk együtt, azt mondtam neki hogy isten áldja szeretni fogom mindig. Aztán amikor már elengedtem volna azt mondta tévedett. Vissza szeretne jönni és a csillagokat is lehozza csak mutassak rá egyre. Boldog voltam hogy így gondolja mégis, elnéztem neki hogy szakítani akart elmesélte micsoda krízisben volt az élete. Megértettem és szeretve megöleltem. Boldog lettem pár napra. Két hónap kihagyás után amíg szakításban voltunk nem találkoztunk, 2 hónap után láttuk egymást egyszer. Aztán a következő hétvégén, mikor rákérdeztem hogy találkozhatunk e akkor azt mondta nincs kedve most majd jövő hét végén. Megharagudtam elmondtam neki hogy ez nem így működik, hogy nem teheti ezt velem hogy amikor kedve van leakaszt a szögről, erre a reakciója az volt hogy nem válaszolt egyetlen üzenetemre sem csak lelépett fbookról, és nem írt aznap. Másnap rám írt este cinikusan, hogy összevissza töröm magam abban hogy megkeressem. (nem írtam neki egy napig). Ez csak olaj volt a tűzre. Harmadnap sem írtam neki és nem vettem fel a telefont. egészen 4 napig nem tudott elérni, és négy nap alatt mindennel meggyanusított. Barátom van kiszerettem hálátlan vagyok ő ennyit ér. De rólam egy szó sem esett. Hogy neharagudjak vagy hogy őszintén sajnálja. (teszem hozzá a 2 hónapos szünet alatt ő sosem vette fel nekem a telefont, és volt tőlem vagy 140 nem fogadott hívása, ő összesen 16x próbált hívni 3 nap alatt) Aztán nem rég írt hogy akkor most biztos dobtam. Elmegy. Elköszönt. Azt mondta felszívódik. Nem válaszoltam. Én egy hónapig próbáltam megtéríteni és nem adtam fel. Ő 3 nap alatt bedobta a törcsit. Ebből egyértelműen az jött le hogy nem szeret annyira mint én őt. De akkor miért jött vissza? Akkor miért olyan édes amikor találkozunk? És miért ígér mindent? Egyszerűen képtelen vagyok megérteni hogy hitegethet. És a legrosszabb hogy még mindig szeretem. Mire elfelejtem kell legalább egy év. Mi a francot csináljak? Várjak amíg nem jelentkezik újból? Hagyjam? Teljesen elvette az összes méltóságomat. Tudná valaki "diagnosztizálni" hogy miért viselkedhet így?

2016. febr. 16. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert egy perverz nárcisztikus f***. Annak minden tipikus ismertetöjegyével együtt. Ha jót akarsz magadnak, hagyod a fenébe. Éltem együtt ilyennel, teljesen tönkrevágott lelkileg, csak pszichológus segítségével tudtam kimászni. Vedd a bátorságot és vágd el vele a kapcsolatot. És ismerkedj mással, hogy eszedbe se jusson lehetöleg.
2016. febr. 16. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szeret, válts és legközelebb ne győzködj senkit hogy maradjon, ha menni akar, nem érdemes.
2016. febr. 16. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
1-esnél a pont! Ha ismerkedsz hamar elfelejted, majd meglátod! (Ezzel, hogy rajta töprengsz, csak jobban kötődsz hozzá.)
2016. febr. 16. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Azóta még szebb lett a sztori. Küldött két smst hogy nehogy lelkiismeret furdalásom legyen hogy nem köszöntem el, a másikban meg az állt hogy az én lelkemen fog száradni legyek jó. Ezzel most mit akar? Képtelen vagyok kiigazodni. Csak ki akar ugrasztani? Annyit válaszoltam neki hogy gusztustalan amit művel. Mást nem írtam. Most azt akarta közölni hogy végleg vége és én leszek a hibás? Vagy azt hogy végez magával?
2016. febr. 16. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele. Csak az érzelmeidre próbál hatni. A legjobb, ha nem válaszolsz semmire, amit küld, egyáltalán, (mégjobb, ha letiltod) és nem találkozol vele.
2016. febr. 16. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én találkoznék vele remélvén, hogy megmondja, hogy mi a baja, miért csinálja ezt, hogy megértsem őt és nyugodtan le tudjam zárni magamban a dolgokat. Sajnos én is rágnám magam még csomó ideig emiatt. Talán ha tisztázva lesz minden, könnyebb lesz elfelejteni. Tuti nem jönnék vele össze újra.
2016. febr. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!