Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegség, szerelem, szakításik ok, szakítás és a magány. Hogyan tovább? 20L
Így kezdődött: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Mostanra szakítottam a párommal. Szerintem ő is megvilágosodott mert mikor felhoztam neki húzta a száját, mondta az ő igazát, de végül ő is egyet értett. Cuccot cseréltünk, anyit mondott, hogy : Nem én vagyok a megfelelő neked, aztán egy ölelés után se köszönés se semmi nélkül hátat fordítottam és eljöttem.
Iszonyatosan hiányzik Ő, de mégis talán jobban hiányzik az amit éreztem és tettem érte, hogy gondoskodhattam valakiről. Folyamatosan azt lesem fent van e Fb on. Várom hogy felvillanjon a kijelzőm, hogy írt(nyilván a megszokás), próbálom lekötni magam, töbszőr rámtőrt hogy ráírjak, de visszafogtam magam. Letöröltük a közös képeinket instagramról, majd órákkal késöbb ki is követett, erre felkaptam a vizet és írtam neki h ne legyen gyerekes és hogy töröljön akkor mindenhonnan, látta de nem válaszolt, de nem is törölt le fbon. Lehet hogy dühös rám? Nem írok rá többet azt megfogattam, de bosszant hő neki áll még feljebb a dolog... dühöt érzek, fájdalmat, félek hogy ez vissza hozza a betegségem. Hogyan töltsem ezt le? Érdemes ismerkednem újra, vagy várjak valamennyit?
az előzményeket nem olvastam el, de sztem nem azért nem válaszol, v reagál rád, mert dühös, hanem mert túl akar lenni rajtad, és ezért nem akar semmilyen kapcsolatot létrehozni veled
legalábbis én akkor alkalmaztam ezt a módszert, h megnéztem az üzenetét, h lássa, h láttam, de nem írtam vissza neki, mert belefáradtam már és jobbnak láttam ezt, mint egy facebook-os veszekedést... de ettől még nagyon szerettem, csak így egyszerűbb volt nekem (meg talán neki is, még ha akk nem is így gondolta)
azt meg h mit csinálj most, neked kell tudnod, te ismered magad, h mi a jó neked..
én tudom magamról, h hiába kezdenék el ismerkedni egyből, mindenkiben őt keresném, előbb túl kell tenni magam rajta, ami jó esetben néhány hónap alatt sikerül.. addig meg marad a szenvedés, aztán a többit az idő megoldja :(
kitartást! :)
Olyan kis pici lány vagy. :)
Jelenleg ő egyáltalán nem gyerekes veled ellentétben.
Látja ezt ő is, ezért nem is ír. Hisz ahogy írtad, ideges vagy, dühös. Minek adna ingert? :)
Haladj tovább. :)
Nem értem, neked az ember a szerelmed, aki egy kávét sem készített neked soha? Hagyd már! Ezerszer jobbat is találsz. Első szakításnál én is úgy voltam, hogy úgy éreztem egyedül vagyok és már soha senkire az életben nem számíthatok, most egyedül csodásan érzem magam, boldog vagyok, tele tervekkel (ja, és szintén egy gyógyíthatatlan betegségből tünetmentesen) alig várom, hogy mi újat hoz a holnap, nem azon kesergek, hogy mit vesztettem. Nem sokat amúgy. Ha jó lett volna, még vele lennék ahogy te is.
Találj ki valami elfoglaltságot, én pl. nyelvtanulásba kezdtem. Azóta már a nyelvvizsgára készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!