Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után van olyan, hogy a férfi megváltozik, vagy megpróbál legalább?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal. Szerettem, igaz pár hónapot voltunk csak együtt. Nagyon rosszul viselkedtünk egymással, ő sokszor kiborult, gyerekesen viselkedett, mindkettőnk az exével beszélte meg a problémákat. Most szeretné újrakezdeni, máshogy csinálni, többet beszélgetni, esküdözik hogy nagyon szeret,már elsírta magát előttem, hogy mennyire hiányzok neki. Higgyek neki? Meg tud ennyire változni az ember? Soha nem bántott, de gyakran voltak dühkitörései, nagyon hirtelen haragú.

2016. okt. 20. 09:25
1 2
 1/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Csettintésre biztos nem. Erős akarattal sem azonnal. Évek kemény munkájával viszont igen. Szóval ha nem évekkel ezelőtt váltatok el, akkor nem nem változott meg. De aki elhiszi ezt, azt konkrétan várhatja a disney szőke hercegeit is.

Itt maximum annyi lehet, hogy már ő is odafigyel magára és tudatosabban áll neki az egésznek. De ehhez a te segítségedre is szüksége van, és majd EGYÜTT formáljátok őt. A kérdés, hogy szeretnéd-e ezt. Nincs garancia, hogy sikerül. De tőled sok türelmet, empátiát és néha határozottságot igényel.

2016. okt. 20. 09:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Olyan sincs hogy egy ilyen naiv csajnak megjön az esze valaha is!!!!
2016. okt. 20. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Párterápiára menjetek el.
2016. okt. 20. 09:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő fontos számodra és ő is vállalja ezt.
2016. okt. 20. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
A dühkitörések mögött viszont lehet személyiségzavar van, ami sok sok éves terápiát igényelhet.
2016. okt. 20. 09:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Igen, lehet hogy naiv vagyok, nem sok tapasztalatom van ebben. 30 évesen egy 3 illetve egy 7 éves kapcsolaton vagyok túl. Nem ismerem annyira a férfiakat.
2016. okt. 20. 10:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, engem a hirtelen harag, dühkitörések, nagyon elriasztanának. Olyat még nem láttam, aki ezen, csak úgy változtatott. Elpattan valami és nincs önkontroll. Olyankor, nem szoktak leülni, hogy állj, mert én mást ígértem és csendesen mosolyod a kitörés helyett.
2016. okt. 20. 10:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől tartok. Azt mondja, hogy a féltékenység miatt van, és megpróbál változtatni rajta. De félek, hogy nem sikerül, és nem tudom, hogy van-e így értelme.
2016. okt. 20. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Na még a féltékenység is. Te dogod hogy döntesz, nekem a háromból, már a féltékenység is kizáró ok. Az, egy állandó harc. Különböző dolgokat ésszerűen megmagyarázni, mit miért tettem és a másik úgy sem hiszi el.
2016. okt. 20. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Az tud megváltozni aki akar - a legtöbben valóban nem akarnak, de ezt ne keverjük össze azzal, hogy nem is lehet. Én is elég idegbeteg voltam régen, falhoz csaptam dolgokat és hasonlók, aztán egy idő után rájöttem, hogy kivétel nélkül csak rosszabb lett tőle a helyzet, úgyhogy már nem csinálom. Ugyanúgy felbsznak dolgok mint régen, de ilyenkor balhézás helyett elvonulok megnyugodni - konkrétan már azt is mondta egy barátnőm anno, hogy szerinte nem is érdekel engem a kapcsolatunk, mert ha akármit csinál akkor mindig csak később beszéltük meg, mintha abban a pillanatban nem is érdekelt volna a dolog.

Mindazonáltal ebből sem érdemes kiindulni, mert tényleg nem jellemző, de szerettem volna egy ellenpéldát is felhozni.

Mondod ezt úgy, hogy fogalmad nincs róla, hogy a kérdező esetleg adott-e okot a féltékenységre. Az a helyzet, hogy a féltékenységnek a legtöbb esetben van alapja, egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban teljesen elképzelhetetlennek tartom hogy előforduljon - hacsak nem félreértésből, de azt egy ilyen kapcsolatban meg lehet beszélni értelmesen is.

2016. okt. 20. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!