Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után van olyan, hogy a férfi megváltozik, vagy megpróbál legalább?
Csettintésre biztos nem. Erős akarattal sem azonnal. Évek kemény munkájával viszont igen. Szóval ha nem évekkel ezelőtt váltatok el, akkor nem nem változott meg. De aki elhiszi ezt, azt konkrétan várhatja a disney szőke hercegeit is.
Itt maximum annyi lehet, hogy már ő is odafigyel magára és tudatosabban áll neki az egésznek. De ehhez a te segítségedre is szüksége van, és majd EGYÜTT formáljátok őt. A kérdés, hogy szeretnéd-e ezt. Nincs garancia, hogy sikerül. De tőled sok türelmet, empátiát és néha határozottságot igényel.
Az tud megváltozni aki akar - a legtöbben valóban nem akarnak, de ezt ne keverjük össze azzal, hogy nem is lehet. Én is elég idegbeteg voltam régen, falhoz csaptam dolgokat és hasonlók, aztán egy idő után rájöttem, hogy kivétel nélkül csak rosszabb lett tőle a helyzet, úgyhogy már nem csinálom. Ugyanúgy felbsznak dolgok mint régen, de ilyenkor balhézás helyett elvonulok megnyugodni - konkrétan már azt is mondta egy barátnőm anno, hogy szerinte nem is érdekel engem a kapcsolatunk, mert ha akármit csinál akkor mindig csak később beszéltük meg, mintha abban a pillanatban nem is érdekelt volna a dolog.
Mindazonáltal ebből sem érdemes kiindulni, mert tényleg nem jellemző, de szerettem volna egy ellenpéldát is felhozni.
Mondod ezt úgy, hogy fogalmad nincs róla, hogy a kérdező esetleg adott-e okot a féltékenységre. Az a helyzet, hogy a féltékenységnek a legtöbb esetben van alapja, egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban teljesen elképzelhetetlennek tartom hogy előforduljon - hacsak nem félreértésből, de azt egy ilyen kapcsolatban meg lehet beszélni értelmesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!