Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legdurvább szakításod?
Meddig tartott?
Mennyi idő volt amíg túl léptél rajta?
Ki szakított?
4 hónapig tartott.
1 évig tartott túllépni.
Nem én.
Kb 1 év.
Rajta könnyen túlléptem. Bántalmazó kapcsolat volt, alig vártam az alkalmas pillanatot, hogy kiléphessek belőle.
Én hagytam el őt, mert egy újabb dührohama és kitörése után már nem bírtam tovább. Szerencsém volt, hogy megszabadultam tőle. Lelketlen és embertelen személy volt...
2 hónapig voltam vele, úgy szakított velem hogy felszívódott. "Elfelejtette" közölni hogy elköltöznek, a telefont nem vette fel, facebookról letiltott, a barátait nem ismertem még. Igazából csak dühös voltam rá hogy ilyen gerinctelen módon szakított. 1 évvel később újra feltűnt, úgy tett mintha mi sem történt volna. Elküldtem a qurva anyjába, hogy legalább a képembe mondhatta volna. Annyi volt a magyarázata hogy nem akarta hogy hisztizzek, sírjak vagy ilyesmi...
Jó érzés volt hogy ezt nézte ki belőlem...qurvára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!